Welkom bij ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein

Bent u mantelzorger en zoekt u ondersteuning bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u thuishulp voor uzelf, zodat u langer in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen? ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein kan u hierbij ondersteunen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Brigitte van der Heijden

Op het moment dat ik zelf mantelzorger werd van een naaste merkte ik hoe lastig het is om helderheid te krijgen in de wereld die zorg heet

Gezelschap in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Nieuwegein & IJsselstein.

Hulp in Huis in Nieuwegein & IJsselstein

Langer thuiswonen in Nieuwegein en IJsselstein kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein of zelf een recensie schrijven.

 • Hulp in nood!
  René
  Review voor ZorgMies Nieuwegein
 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Wat een geweldige ondersteuning .
  We zijn blij met Onze zorgSiem. Een echte kanjer! Hij heeft oog voor zorg die mijn man en ik nodig hebben. Hij activeert mijn man en maant ook op tijd tot rust. Ze puzzelen en doen samen klusjes in en rondom het huis of gaan er even bij zitten om te puzzelen of wat te drinken. Echt top. Dat verlicht mij enorm en zo kunnen we samen lekker langer thuis blijven wonen. Klasse is ook dat hij graag kookt… daarmee word ik dan nog eens extra verrast. Echt heel fijn dat zorgSiem er voor ons samen is.
  Trudy
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Nieuwegein & IJsselstein

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Nieuwegein en IJsselstein ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Nieuwegein & IJsselstein ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Nieuwegein & IJsselstein

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Nieuwegein & IJsselstein

ZorgMies helpt gezinnen in Nieuwegein & IJsselstein. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.