Welkom bij ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein

Bent u mantelzorger en zoekt u ondersteuning bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u thuishulp voor uzelf, zodat u langer in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen? ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein kan u hierbij ondersteunen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. 

Brigitte van der Heijden

Op het moment dat ik zelf mantelzorger werd van een naaste merkte ik hoe lastig het is om helderheid te krijgen in de wereld die zorg heet

Gezelschap in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Nieuwegein & IJsselstein.

Hulp in Huis in Nieuwegein & IJsselstein

Langer thuiswonen in Nieuwegein en IJsselstein kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein of zelf een recensie schrijven.

 • Hulp in nood!
  René
  Review voor ZorgMies Nieuwegein
 • Zorgen en ontzorgen!!!
  De afgelopen maanden hebben we een stuk zorg voor mijn vader uit handen kunnen geven aan ZorgMies. Wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren!! Een heel stuk ontzorgen voor ons als gezin en het belangrijkste natuurlijk is dat mijn vader het ook als heel prettig heeft ervaren. Mijn vader kreeg de zorg die hij nodig had en wij als mantelzorgers werden ontzorgt. Groot compliment voor de ZorgMies medewerkers en dank voor jullie zorg en gezelschap!!
  Han
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Fantástisch
  Dat zorg voor ouders uit handen geven lastig is, is logisch. Maar met de zorgmiessen van Maaike voelt dat zo geweldig, of je er een familielid bij hebt . Zó zorgzaam, lief en attent, stuk voor stuk geweldige dames. Voor het ontbijt een eitje meegebracht, pannenkoek bakken, wandelen, een fleecedeken meegebracht, kortom ze maken van elke dag een feest! Dank voor deze goede zorgen! X
  Fam. Lemmens-Nagels
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Prima organisatie
  Komt afspraken snel en goed na Betrouwbare zorg
  G
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • GEWELDIGE MENSELIJKEZORG
  VORIG JAAR GESTART MET ZORGMIES VOOR HUISHOUDELIJKE HULP NA ENIGE STARTPROBLEMEN AAN ONZE KANT DE ZORGVRAAG WAS NIET DUIDELIJK DAARNA EEN ANDERE HULP IN EEN WOORD FANTASTISCH EN HET WAS ZEER SNEL GEREGELD GROTE WAARDERING VOOR HET HELE TEAM EN EEN DIKKE PLUIM
  hanny derks
  Review voor ZorgMies Nijmegen
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Nieuwegein & IJsselstein

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Nieuwegein en IJsselstein ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Nieuwegein & IJsselstein ?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Nieuwegein & IJsselstein

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Nieuwegein & IJsselstein

ZorgMies helpt gezinnen in Nieuwegein & IJsselstein. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Nieuwegein & IJsselstein

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Nieuwegein & IJsselstein  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶