ZorgMies Krimpenerwaard opgericht door Anke van den Ijssel biedt mantelzorg ondersteuning

Over ZorgMies Krimpenerwaard

Persoonlijke, aanvullende mantelzorg ondersteuning aan huis

ZorgMies Krimpenerwaard biedt mantelzorgondersteuning. Heeft u behoefte aan extra ondersteuning in en om het huis, voor uzelf of iemand anders waar u veel om geeft? Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen met persoonlijke aandacht, gezelligheid of ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten, of bent u op zoek naar ondersteuning bij uw zorgtaak? ZorgMies Krimpenerwaard maakt dit mogelijk!

Anke van den IJssel (1974) is opgeleid voor beleid en management in de zorg. Ze heeft zich lange tijd beziggehouden met kwaliteit van zorg in een ziekenhuissetting. Daarnaast is zij al jarenlang actief als (partner van) een horecaondernemer.  

Deze jarenlange ervaring maakt dat zij zich goed kan inleven in wat er nodig is voor zowel cliënten als naasten. Mensen een fijne tijd bezorgen; zowel zorgvragers als zorgverleners, is haar ambitie.

‘De uitdaging voor mij is het samenbrengen van de bestaande liefde en medemenselijkheid in onze samenleving en de behoefte hieraan. Ik ben ervan overtuigd dat er prachtig passende matches gemaakt kunnen worden tussen ZorgMiesen; mensen die ontzettend veel te geven hebben en cliënten; mensen die anderen zo nodig hebben. Uitgangspunt is maatwerk binnen de kaders.’

"ZorgMies maakt het leven leuker!"

Neem contact op met Anke van den IJssel voor meer informatie over mantelzorglevering en -ondersteuning.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag dat ik met u meedenk, neemt dan contact met me op via krimpenerwaard@zorgmies.nl. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan vervolgens de mogelijkheden bespreken en tot een passende oplossing komen.