Mantelzorg Utrechtse Heuvelrug thuishulp voor ouderenzorg thuiszorg utrecht

Over ZorgMies Utrechtse Heuvelrug

Ondersteunende Mantelzorg en aanvullende Thuishulp met een vertrouwd gezicht

Wij zijn Johan en Alie Speksnijder en zijn met veel enthousiasme gestart met zorgonderneming ZorgMies!  Al langere tijd hebben we de ambitie om onze medemens te ondersteunen en begeleiden daar waar mantelzorg die ondersteuning niet meer of onvoldoende kan bieden of dat zelfs niet mogelijk is. We willen graag dat ook onze medemens die aanvullende hulp krijgt, zodat weer (of meer) kwaliteit van leven ervaren wordt.

We zijn tot de ontdekking gekomen en willen graag met u delen dat achter vrijwel iedere voordeur wel hulp nodig is – en ook daadwerkelijk geboden kan worden vanuit ZorgMies.

Vaak wil men het niet voor de ander weten, maar weet: u bent niet alleen en vragen staat vrij!

We willen iedereen oproepen om zich heen te kijken naar onze kwetsbare medemens die niet zomaar ‘aan de bel durft te trekken’ en om hulp te vragen. Bij deze kwetsbare groep is de nood vaak hoger dan het lijkt. Hierbij kunt u denken aan:

Ouderen (met dementie) die niet 24/7 meer alleen kunnen zijn, of begeleiding en gezelligheid in hun eenzaamheid nodig hebben. Mensen die binnen blijven omdat er geen begeleiding of netwerk is die er met hen op uittrekt, een rondje wandelt of boodschappen doet of tijd heeft voor een gesprek. Oudere mensen: u kent die mensen wel in uw omgeving. Nederland vergrijst, mensen blijven langer thuis wonen, krijgen minder snel een plaats in een verpleeghuis, het netwerk om hen heen wordt kleiner en ouder – en daardoor grijpt vereenzaming en mogelijke verwaarlozing sneller om zich heen. Met ZorgMies is er thuis nog zoveel mogelijk!

Kinderen die extra begeleiding/ aandacht nodig hebben

Verlichting en ondersteuning van mantelzorgers

"ZorgMies Utrechtse Heuvelrug maakt het leven leuker!"

Samen voelen we dat we met ZorgMies Utrechtse Heuvelrug daadwerkelijk en blijvend het verschil kunnen maken voor u en uw kwetsbare of eenzame familie/ medemens. Neem gerust contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen!

Schroom niet, we staan ook voor u klaar! U bent van harte welkom!

ZorgMies Utrechtse Heuvelrug is bereikbaar via: 06-29300513 (Johan) of 06-31045764 (Alie) of per mail: heuvelrug@zorgmies.nl

Hartelijke groet!

Johan en Alie Speksnijder

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶