Monique Boer ondersteunt mantelzorgers in Arnhem bij hun zorgvragen

Over ZorgMies regio Arnhem

Thuishulp & Mantelzorg Ondersteuning op maat in Arnhem, Renkum en Rheden

Er zijn veel situaties in een mensenleven mogelijk waarin je hulp kunt gebruiken. Omdat jij of je partner bepaalde taken of handelingen zelf niet meer kunt. De combinatie van je gezin en zorgtaken je te veel wordt.  Je te maken krijgt met revalidatie of (tijdelijk) verminderde mobiliteit. Je zorgen hebt of iemand wel alleen kan wonen. Je een dierbare toewenst dat deze minder eenzaam is of vooral nog kan blijven doen waar hij of zij zo van geniet. ZorgMies regio Arnhem is er voor iedereen die zo lang en zelfstandig mogelijk thuis wil blijven wonen. Voor elke leeftijd en gezinssamenstelling.

Even voorstellen
Met veel plezier woon ik al ruim 20 jaar samen met Niels en mijn 3 tienerkinderen in het mooie en veelzijdige Arnhem. Ik hou ervan om op de fiets of wandelend de afwisselende wijken, parken en bossen te ontdekken.

Persoonlijk, betrokken en maatwerk  
Als locatie- en projectmanager heb ik veel ervaring opgedaan in het organiseren en verzorgen van diverse soorten dienstverlening. Onder andere in de uitvaartbranche, facilitaire dienstverlening en recreatie.

“Ik maak graag het verschil in iemand zijn dagelijkse leven, door dat te doen wat iemand echt helpt.”

De afgelopen jaren bemerkte ik dat ik niet alleen een hoge kwaliteit dienstverlening en gastvrijheid mogelijk wilde maken, maar ook persoonlijke dienstverlening wilde bieden. Dat doen wat iemand echt nodig heeft en een verschil maakt in iemand zijn dagelijkse leven. Ook bemerkte ik dat er veel behoefte is aan betere en passender zorg om op een prettige manier thuis wonen langer mogelijk te maken. Toen een vriendin van me enthousiast vertelde over haar ervaringen met ZorgMies was ik er snel uit. Dit wil ik doen!

Met mijn brede ervaring in dienstverlening en werken met en voor mensen denk ik de juiste hulp voor u te kunnen regelen. Met de juiste vaste zorgverlener of meerdere als dit nodig is. In persoonlijk contact,  betrokken en op maat voor uw situatie.

Kennismaken
Heeft u een zorgvraag of wilt u meer weten over hoe ZorgMies werkt? Ik hoor het graag.

Hartelijke groet,

Monique Boer

Mobiel: 06 33228222
Email: arnhem@zorgmies.nl

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶