Welkom bij ZorgMies regio Arnhem

Persoonlijke zorg met altijd één vast gezicht in de regio Arnhem. Bent u op zoek naar ondersteuning als mantelzorger of heeft u hulp nodig in en om het huis om langer zelfstandig thuis te wonen? ZorgMies Arnhem biedt thuishulp aan ouderen, gezinnen en mantelzorgers in de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden.

Monique Boer

Ik maak graag het verschil in iemand zijn dagelijkse leven, door dat te doen wat iemand echt helpt.

Gezelschap in de regio Arnhem

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Arnhem biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Arnhem, Renkum en Rheden. 

Hulp in Huis in de regio Arnhem

Langer thuiswonen in de regio Arnhem kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies regio Arnhem of zelf een recensie schrijven.

  • Zorgmies Arnhem begrijpt waar het om gaat, klantvriendelijk, integer en respectvol
    Voor een hele goede kennis heb ik Zorgmies Arnhem ingeschakeld. Dit is een héle goede keus geweest, Zorgmies Arnhem is erg klantvriendelijk, integer en respectvol. Ik kan Zorgmies Arnhem iedereen aanbevelen, ze verdienen absoluut 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐
    Wendy
    Review voor ZorgMies Arnhem
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de regio Arnhem

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies regio Arnhem kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Arnhem

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies regio Arnhem ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Arnhem?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Arnhem

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies regio Arnhem brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de regio Arnhem

ZorgMies helpt gezinnen in Arnhem, Renkum en Rheden. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Arnhem

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies regio Arnhem  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶