Heeft u hart voor de zorg? Word ZorgMies!

ZorgMies is in heel Nederland actief en altijd op zoek naar gemotiveerde zorgverleners in de verschillende regio’s. Als ZorgMies komt u bij de mensen thuis en ondersteunt u mantelzorgers bij de zorg voor hun naaste – dit kan zijn bij een gezin waarin u de ouders ondersteuning biedt bij de zorg voor hun kind met aangeboren hersenletsel. Of bij ouderen die door uw zorg langer zelfstandig in hun vertrouwde huis kunnen blijven wonen. 

Lijkt het u mooi om betekenisvol werk te doen? Reageer direct via de onderstaande button voor meer informatie in uw regio. 

Betekenisvol werk in de zorg

Als ZorgMies werkt u een flexibel aantal uren in de week die aansluiten bij uw situatie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen tijdens schooltijden te werken, zodat u het makkelijk kunt combineren met uw gezinsleven. Of juist in de weekenden of nachten als u dit goed past. Door onze flexibiliteit kunt u het werk als ZorgMies goed combineren met uw huidige baan. 

Geen diploma nodig
Lijkt het u mooi en dankbaar om als ZorgMies in uw regio te werken, maar denkt u nu: ‘ik heb geen diploma in de zorg’? Geen probleem! Onze ZorgMiesen hebben niet altijd de juiste diploma’s, maar hebben wel een groot hart voor de zorg voor hun medemens. Zo zijn er ZorgMiesen in heel Nederland die bijvoorbeeld uit de horeca komen of het bedrijfsleven met een verzorgend karakter met één overeenkomst: een echt zorghart

ZorgMies Academy 
Als ZorgMies kunt u gebruik maken van het online platform ‘ZorgMies Academy‘. Op dit platform kunt u online trainingen volgen en informatie opdoen die passen bij uw werkzaamheden.

Freelance of ZZP’er
ZorgMies werkt niet met een vast dienstverband of loondienst. Gaat u aan de slag bij één van onze vestigingen in Nederland? Dan kan dit als freelancer of ZZP’er. Als freelancer hoef je niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de ZorgMies-vestiging bij u in de regio. 

Altijd op zoek naar zorgverleners in heel Nederland
ZorgMies is altijd op zoek naar gemotiveerde zorgverleners. U kunt de spoed oproepen bekijken op onze website of vrijblijvend reageren bij één van de ZorgMies-vestigingen in uw regio. Meer informatie? Klik hier

 

Video afspelen

Hoe werkt het?

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking

Laat uw gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in uw regio.

Er wordt telefonisch contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

ZorgMies komt bij u thuis langs voor een kennismaking.

Ga aan de slag als ZorgMies in uw regio! 

Oproepen

Ga direct aan de slag als zorgverlener in uw regio