Update: Coronavirus

ma_corona

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het virus voor veel onrust zorgt. ZorgMies Nederland volgt actief alle berichtgeving en aanbevelingen die worden gedaan door het RIVM en houdt zich strikt aan de richtlijnen met alle ZorgMiesen en regiokantoren door heel Nederland. Daarnaast houden we nauw contact met onze cliënten en/of hun familie.

Er zijn geen medewerkers van ZorgMies Nederland besmet geraakt met het coronavirius. In geval van gezondheidsklachten, hoe klein ook, blijft de ZorgMies thuis en zorgen wij indien gewenst voor vervanging.

Veel ouderen krijgen nu minder tot helemaal geen bezoek, zowel thuis als – in dat laatste geval – in zorginstellingen. Nu ook dagbesteding gesloten is, besteden wij in de thuissituatie extra persoonlijke aandacht aan de cliënten en houden wij nauw contact met de familie. Ook komen we in overleg vaker langs om bijvoorbeeld boodschappen of een verse maaltijd langs te brengen. Ook hierbij worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Wij benadrukken dat we juist nu de kwetsbare groepen in onze samenleving niet uit het oog mogen verliezen. Wij zullen er alles aan doen om onze cliënten, hun mantelzorgers en familieleden de ondersteuning te blijven bieden die zij van ons gewend zijn.

Heeft u vragen over onze werkwijze of zoekt u (tijdelijk) extra hulp om de familie te ondersteunen? Neem dan contact met ons op via 078 – 7820560 of mail naar info@zorgmies.nl

Lees meer over ZorgMies

Gratis mantelzorgtas voor mantelzorgers

21 september 2020

Ben jij mantelzorger en is jouw bordje overvol? En wat kan er van jouw bordje...

Lees meer →

ZorgMies De Bilt opent haar deuren

2 februari 2020

Met ingang van 1 februari 2020 opent Angelique Kalverda vanuit Maartensdijk de deuren van haar...

Lees meer →

Rijk van Nijmegen wordt Maas & Peel

2 juni 2020

Met ingang van 1 augustus aanstaande wordt de naam ZorgMies Rijk van Nijmegen gewijzigd in...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl