Over ZorgMies Hoeksche Waard

nisette_hoeksche_waard

Initiatiefnemer Nisette Geurtsen: “Toen ik de kans kreeg om als licentienemer van ZorgMies in de Hoeksche Waard te beginnen heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Sinds 2016 ben ik hier woonachtig en is het heel fijn om me voor deze regio in te zetten met dit prachtige concept.

Zelf heb ik met mijn ouders ervaren hoe moeilijk het soms is om de juiste zorg te krijgen toen mijn vader
– en wij als kinderen – de zorg hadden voor mijn moeder met Alzheimer. Vooral die extra zorg, de persoonlijke aandacht, het praatje, gewoon even naar buiten, dat kon de reguliere thuiszorg niet bieden. Ook het broodnodige ontlasten van de vaste mantelzorgers is heel lastig te regelen. Mijn ouders hadden vier kinderen, maar dit heeft me wel aan het denken gezet. 

Wat als je de enige mantelzorger bent? Dan is de kans overbelast te raken heel erg groot. Wat als je als oudere of hulpbehoevende helemaal niemand hebt waarop je een beroep kunt doen? Dan is de kans op eenzaamheid en depressiviteit heel erg groot.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het sociale werkveld en in de arbeidsbemiddeling. In combinatie met mijn persoonlijke ervaring als mantelzorger maakt dat voor mij de juiste combinatie om binnen het concept van ZorgMies heel veel mensen hulp te bieden en hun leven gewoon leuker te maken!”

Wilt u informatie? Neem dan contact op met Nisette via telefoonnummer: 06 – 34 94 08 32 of mail naar: hoekschewaard@zorgmies.nl.

Lees meer over ZorgMies

ZorgMies Mierlo: ‘Week tegen Eenzaamheid 2020’

21 september 2020

In de week van 1 t/m 8 oktober is het de ‘Week tegen Eenzaamheid’. In...

Lees meer →

ZorgMies De Bilt opent haar deuren

2 februari 2020

Met ingang van 1 februari 2020 opent Angelique Kalverda vanuit Maartensdijk de deuren van haar...

Lees meer →

Update: Coronavirus

1 maart 2020

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl