Over ZorgMies Brielle

ZorgMies Brielle-Westvoorne maakt het leven leuker!

Mijn naam is Marina De Dobbelaere. Met trots mag ik mij eigenaar van ZorgMies Brielle- Westvoorne noemen. 

Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en oma van een aantal kleinkinderen. Samen met mijn partner en onze dieren woon ik in het mooie Brielle.

Met mijn jarenlange ervaring in de zorg wil ik graag praktische ondersteuning bieden aan ouderen, mantelzorgers, gezinnen en iedereen die mijn hulp kan gebruiken. Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen ondersteunen en begeleiden en ze daarbij het gevoel van veiligheid te laten behouden.

Ik wil graag de juiste ZorgMies voor u vinden; aardig, betrouwbaar, empathisch en behulpzaam.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bellen op 06-12676968 of mailen mag ook op brielle@zorgmies.nl. Ik bezoek u thuis voor een vrijblijvend gesprek.

Lees meer over ZorgMies

Overbelaste mantelzorger? Doe de mantelzorgtest!

2 juli 2020

Als mantelzorger van een ouder of kind krijgt u vaak een hoop op uw bord....

Lees meer →

Wat betekent een tweede coronagolf voor de mantelzorg?

1 augustus 2020

In maart werden er in Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van coronavirus te beperken....

Lees meer →

Update: Coronavirus

1 maart 2020

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl