Op zoek naar flexibele thuiszorg in Friesland? ZorgMies Friesland biedt mantelzorgondersteuning voor jong en oud.

Over ZorgMies Friesland

Thuishulp & Mantelzorg Ondersteuning in Friesland voor ouderen en gezinnen

Mijn naam is Margaretha Wierda, met trots mag ik zeggen dat ik directeur ZorgMies Friesland ben.

Met meer dan 30 jaren ervaring als zelfstandig ondernemer in de  horeca en catering – waar ik dagelijks met veel passie en gastvrijheid het leven leuker heb gemaakt  voor mijn medewerkers en gasten – heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Ik heb besloten met deze ervaring nog meer vanuit mijn hart te willen werken en een bijdrage te willen leveren aan de eenzame mensen, mantelzorgers, ouderen, net ontslagen mensen uit het ziekenhuis wachtend op een plekje voor een verzorgingshuis, gezinnen, kortom voor iedereen die wel wat extra hulp nodig heeft, in de zin van een helpende hand of alleen een luisterend oor.

Mocht u als mantelzorger op vakantie of afwezig zijn of als u op afstand woont kunnen wij regelmatig even bij uw vader, moeder of familielid langs gaan.

"Ons motto is: geen wisselende ZorgMies, een vast gezicht. Wij leveren maatwerk, we zoeken met zorg met en bij u een passende, betrokken lieve ZorgMies"

Ons motto is: geen wisselende ZorgMies, een vast gezicht. Wij leveren maatwerk, we zoeken met zorg met en bij u een passende, betrokken lieve ZorgMies. Alle ZorgMiesen (m/v) zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Wij komen langs op de dag, het tijdstip en de tijdsduur dat u wenst of het nu om  2 uur gaat of om 24-uur service.

Een aantal voorbeelden wat een ZorgMies voor u, of samen met u kan doen: boodschappen doen, helpen met huishoudelijk werk, klusjes, tuinieren en/of koken, gezellig samen naar het theater, de markt, de kapper, samen wandelen, lezen of een spelletje doen, kopje koffie/thee drinken, begeleiding naar het ziekenhuis, bezoek aan een arts of therapeut behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mocht u ziek zijn dan kunnen we assisteren en/of helpen met uw kinderen aankleden, verzorgen, koken en naar sport of school brengen.

Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje proberen, dat kan!
U kunt mij dagelijks bereiken op telefoonnummer: 06 – 11 31 93 17 of mail naar: friesland@zorgmies.nl.

Ik hoop van u te horen zodat ik ook voor u het leven leuker en gezelliger en u kan ontzorgen!

Hartelijke groet,

Margaretha Wierda
ZorgMies Friesland