Welkom bij ZorgMies Friesland

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Friesland? Of zoekt u hulp aan huis voor uzelf? ZorgMies Friesland biedt thuishulp voor ouderen en gezinnen op maat, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Margaretha Wierda

Ons motto is: geen wisselende ZorgMies, een vast gezicht. Wij leveren maatwerk, we zoeken met zorg met en bij u een passende, betrokken lieve ZorgMies.

Gezelschap in Friesland

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Friesland biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de provincie Friesland 

Hulp in Huis in Friesland

Langer thuiswonen in de Friesland kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Friesland of zelf een recensie schrijven.

 • Liefdevolle en adequate zorg voor mijn moeder, ontzorgen voor mij. Zo fijn.
  Mw A.
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Dankbaar dat ZorgMies op mijn pad is gekomen!
  Mijn vader kreeg een delier en was hierdoor zo in de war dat mijn moeder die ook al op leeftijd is zich er geen raad mee wist. Mijn zus en ik hebben allebei een gezin en een drukke baan. Onze huisarts vertelde over ZorgMies. Margriet en Jeannette zijn dezelfde dag nog bij ons langs gekomen. Fantastisch hoe zij de juiste match wisten te maken en altijd bereikbaar zijn voor raad en daad. Onze 2 ZorgMiesen zijn toppers. Zonder hen was het onmogelijk geweest dat onze vader thuis zou kunnen blijven wonen, geweldig! Bij ZorgMies draait het om de mensen!
  Anke
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Super fijne mensen
  Bijzondere fijne klik met de zorgmies, en ook Maaike weet waar ze voor staat en waarmaakt. Enorm goede organisatie.!!!
  Lucie
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Persoonlijk en komen afspraken na.
  Korte lijnen, denken mee vanuit client en omgeving.
  Anja
  Review voor ZorgMies Merwecare
 • Geweldig!
  ZorgMies Marriet maakt het leven zeker leuker voor Harry Krikhaar! Ze heeft een goede klik en gooit er regelmatig een dosis humor in waardoor dhr ook weer vrolijk reageert. Daarnaast wandelt Marriet graag met Harry. Met boekjes lezen, bouwen of op de Ipad samen kijken naar voor Harry interessante onderwerpen gebeurt ook vaak. Marriet wordt graag gezien op de vrijdag middag. Goede klik ook met andere bewoners en zorgpersoneel. Een aanwinst voor ZorgMies !
  Woongroep dementie Ruijsstraat 82a
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Friesland

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Friesland kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Friesland

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Friesland ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Friesland?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Friesland

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Friesland brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Friesland

ZorgMies helpt gezinnen in Friesland. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Friesland

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Friesland biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.