Op zoek naar thuishulp in Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Brielle, Vierpolders of Zwartewaal? Neem contact op met ZorgMies Brielle​​

Over ZorgMies Brielle

Blijf langer zelfstandig thuiswonen in Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal met thuishulp

Mijn naam is Marina De Dobbelaere. Met trots mag ik mij eigenaar van ZorgMies Brielle- Westvoorne noemen. 

Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en oma van een aantal kleinkinderen. Samen met mijn partner en onze dieren woon ik in het mooie Brielle.

Met mijn jarenlange ervaring in de zorg wil ik graag praktische ondersteuning bieden aan ouderen, mantelzorgers, gezinnen en iedereen die mijn hulp kan gebruiken. Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen ondersteunen en begeleiden en ze daarbij het gevoel van veiligheid te laten behouden.

Ik wil graag de juiste ZorgMies voor u vinden; aardig, betrouwbaar, empathisch en behulpzaam.

"ZorgMies Brielle-Westvoorne maakt het leven leuker!"

- Marina De Dobbelaere

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bellen op 06-12676968 of mailen mag ook op brielle@zorgmies.nl. Via de onderstaande button kunt u ook een vrijblijvend gesprek inplannen. Ik neem telefonisch contact met u op om de situatie en de mogelijkheden te bespreken van uw zorgvraag.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶