ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies Nederland Regio Nieuwegein


Annemiek de Haan (1965) is getrouwd met Jules, zij hebben samen twee kinderen. Ze heeft 15 jaar als verpleegkundige gewerkt in een ziekenhuis en stopte met haar werk nadat haar kinderen waren geboren. Ze kon haar leidinggevende functie niet langer blijven combineren met het moederschap.

"De afgelopen 10 jaar heb ik in de onderneming van mijn man gewerkt; ik heb me vooral bezig gehouden met marketing, financiële- en contract-administratie. Steeds vaker en sterker begon het “met mensen werken” te “kriebelen”. Ik ben een echt mensen-mens en wilde graag werk doen waar ik blij van word….dat is regelen en (ont)zorgen."

Voor haar was een terugkeer naar de medische zorg geen optie;  weer moeten rennen en vliegen, zonder tijd voor persoonlijke aandacht, dat paste niet meer in haar manier van werken. "Toen bij toeval ZorgMies Nederland op mijn pad kwam, viel alles op z’n plek. Ondersteund door deze gecertificeerde, landelijke, organisatie kan ik op regionaal niveau echt iets betekenen voor mensen die, al dan niet tijdelijk, extra zorg en hulp nodig hebben om zo onafhankelijk mogelijk plezierig te kunnen blijven wonen en leven."

Annemiek kent alle door haar zorgvuldig geselecteerde ZorgMiesen persoonlijk. Ze biedt, samen met de ZorgMiesen, ondersteuning en zorg aan huis. Ouderen kunnen hierdoor zo lang mogelijk plezierig en verantwoord in hun vertrouwde omgeving blijven wonen zonder dat ze steeds een beroep moeten doen op familie, buren of (buurt) vrijwilligers. "Hoe fijn kan het zijn om een vast “maatje” te hebben waar je bijvoorbeeld eens een boodschap of spelletje mee kunt doen. Een Zorgmies kan je ook begeleiden tijdens een ziekenhuisbezoek of is er gewoon met een luisterend oor."

Na iedere zorgvraag voor de regio Nieuwegein, van kinderen voor hun ouder(s), ouderen zelf of instanties als Gemeente, verzorgingshuis, arts of maatschappelijk werker gaat Annemiek op huisbezoek om persoonlijk de hulpvraag voor zorg en een plan van aanpak te bespreken. Samen met de betrokkenen onderzoekt zij de best uitvoerbare zorgoplossingen en verbindt desgewenst de hulpvrager aan een eigen, vaste ZorgMies.

Denkt u na het lezen van dit bericht dat ZorgMies Nederland Regio Nieuwegein wat voor u of uw vader of moeder kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Annemiek via telnr.: 06 - 11 36 81 79 of per mail: nieuwegein@zorgmies.nl. Zij neemt dan persoonlijk tijd voor u en kijkt samen met u welke passende oplossingen er mogelijk zijn en wat ZorgMies voor u kan doen.


ZorgMies Nederland Regio Nieuwegein biedt haar dienstverlening in de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Vianen.