ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies Nederland Regio Hoeksche Waard

Half augustus 2016 is Edward Piena (1964), getrouwd en vader van vier kinderen, begonnen met de organisatie van het kantoor van ZorgMies Nederland-Regio Hoeksche Waard. "Door mijn raadslidmaatschap maak ik zeer bewust en van dichtbij mee, dat de wereld van de zorg voor ouderen en mensen met een beperking stormachtige ontwikkelingen doormaakt. De rust keert waarschijnlijk voorlopig niet terug. Van groot belang is dat ouderen en hulpbehoevenden lang(er) zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Dit mag en moet naar mijn mening niet ten koste gaan van hun levensgeluk en vertrouwde omgeving.

In onze huidige samenleving zou het toch niet nodig hoeven te zijn, dat mensen achter de geraniums verpieteren? Uit ervaring met oudere familieleden en ouderen uit mijn kennissenkring weet ik dat mensen zich kwetsbaarder gaan voelen bij het vorderen van hun leeftijd. Lichamelijke ongemakken maken hen ook minder mobiel. Hierdoor wordt hun leefwereld steeds kleiner. Persoonlijke aandacht en ondersteuning bij de diverse activiteiten maakt het leven dan een stuk aangenamer. Ondanks het eigen netwerk is niet te voorkomen dat hulp van een professionele organisatie nodig is om vereenzaming tegen te gaan of goed zelfstandig te kunnen functioneren. De verminderde dienstverlening door de huidige zorgverleners baart hierbij zorgen.

Daarom ga ik met veel plezier aan de slag om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan uw levensvreugde door o.a. uw administratieve en huishoudelijke lasten te verlichten en een luisterend oor te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat in samenspraak met u de zorgvuldig geselecteerde ZorgMiesen, de goede organisatie, het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht tot een voor u zeer bevredigend zorgresultaat zullen leiden. Ook voor hen die thuis willen en kunnen revalideren, bieden de ZorgMiesen de ontbrekende en op maat gesneden ondersteuning. De ervaring en kennis opgedaan in het bedrijfsleven en als zelfstandige zet ik graag in om in de Hoeksche Waard de door u gewenste zorg te bewerkstelligen.

Geniet op elke leeftijd zoveel mogelijk van het leven en neem contact met mij op, zodat ik u kan informeren over de diverse zorgmogelijkheden."

Regio Hoeksche Waard
ZorgMies Nederland Regio Hoeksche Waard levert haar dienstverlening in de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen.