Aanvullende zorg in Zuidoost-Drenthe. Mantelzorgondersteuning voor extra hulp bij de zorgtaken.

Over ZorgMies Zuidoost-Drenthe

Mantelzorgondersteuning in de gemeenten Emmen en Coevorden

Even geen mantelzorger zijn? Gunt u uw mantelzorger een paar uurtjes voor zichzelf? Dat kan, wij bieden aanvullende ondersteuning in de gemeente Coevorden en Emmen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

1 oktober 2023 ben ik begonnen met ZorgMies Zuidoost-Drenthe. ik ben opgegroeid in de regio en weet als moeder van 3 kinderen, waarvan 1 met een beperking, als geen ander wat het is mantelzorger te zijn, maar ook hoe moeilijk het is om hulp te vragen. Toch heeft iedereen een moment voor zichzelf nodig en dan is het fijn dat er een vertrouwd gezicht is die de zorg of begeleiding van je naaste even van je overneemt. Ga samen met mij op zoek naar de beste ondersteuning voor jezelf of je naaste.

Elma Hof-Visser

"“Als je hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt, het betekent dat je er niet alleen voor staat”

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶