Over ZorgMies Zuid-Kennemerland

Thuishulp in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort

“het goede spelenderwijs beter maken” – dit karakteriseert in 1 zin wie ik ben en waar ik voor sta.

In een steeds veranderende wereld en een maatschappij die er meer en meer op gericht is om mensen langer thuis te laten wonen komt er dus ook meer behoefte aan ondersteuning en hulp. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Als natuurlijke verbinder was de stap naar ZorgMies uiteindelijk een hele logische.
Daar waar ik altijd probeer het glas als half vol te zien is het voor mij dus ook de gewoonste zaak van de wereld om in alles wat ik doe naar oplossingen te zoeken. En dus ook, kijkend naar ZorgMies, hoe ik het leven voor anderen een beetje leuker én makkelijker kan maken.

"Elke zorgvrager heeft zijn of haar eigen verhaal en dat is juist wat dit werk zo leuk maakt. Geen dag zal het zelfde zijn. Ik kijk uit naar veel nieuwe ontmoetingen en verbindingen!"

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen (3 zoons, 1 dochter) waarvan de oudste inmiddels het huis verlaten heeft. Ik ben een levensgenieter, sportief, houdt van buiten zijn en ben graag met anderen. Maar ik ben er ook graag vóór anderen. Daarom is ZorgMies voor mij de perfecte match.

Heeft u een zorgvraag, wilt u meer weten over onze werkwijze stuur mij dan een bericht per mail of via whatsapp. Dan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Derk ter Braak
zuid-kennemerland@zorgmies.nl
06–51685542

 

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶