ZorgMies Zoetemeer biedt aanvullende mantelzorg zodat uw naaste langer zelfstandig thuis kan blijven wonen

Over ZorgMies Zoetermeer

Persoonlijke thuishulp met een vertrouwd gezicht en ondersteuning voor Mantelzorgers

Mijn naam is Wendy Engelen en ik ben sinds kort 50 jaar (jong)! Ruim 30 jaar ben ik gelukkig samen met de vader van mijn twee pubers. Ik heb jarenlang als verpleegkundige gewerkt in het Lange Land Ziekenhuis. Hier was ik onderdeel van het specialistisch team in Zoetermeer. De afgelopen twaalf jaar heb ik als Zorg Coördinator gewerkt in een hospice. Dit heb ik met veel liefde, kennis en kunde gedaan. 

Voor mij is het belangrijk dat mensen zo lang en prettig mogelijk zelfstandig kunnen zijn en wonen, dit kan met behulp van een ZorgMies Zoetermeer. Bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor, een boodschap halen, licht huishoudelijke ondersteuning, een maaltijd bereiden – alles dat wenselijk is om u of uw naaste(n) te ontlasten.

 

"Voor ZorgMies Zoetermeer is niets te gek!"

Voor ZorgMies Zoetermeer is niets te gek, meegaan naar een ziekenhuis, een paar uur lekker samen op pad, oppas op een kind omdat u even wat vrije tijd nodig heeft, 24 uur begeleiding omdat de naaste opgenomen moet worden in het ziekenhuis, ik luister graag naar uw wensen en ik denk in mogelijkheden.

Wij komen niet alleen bij u thuis maar ook in verschillende instellingen zoals verpleeghuizen, voor mensen met dementie maar ook voor mensen met een beperking, van jong tot de oudere, onze ZorgMiesen helpen u graag!

Heeft u vragen, bel mij gerust en ik hoop dat ik u kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Wendy Engelen

ZorgMies Zoetermeer
06-38820395

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶