Zoetermeer ZorgMies Wendy

Over ZorgMies Zoetermeer

Persoonlijke thuishulp met een vertrouwd gezicht en ondersteuning voor Mantelzorgers

“Mijn naam is Wendy Bergsma en ik ben getrouwd met Ron. Samen hebben wij twee kinderen, een dochter en een zoon. Nu beide kinderen naar het voortgezet onderwijs gaan kan ik me volledig wijden aan mijn werkzaamheden bij ZorgMies regio Zoetermeer. Ik hou ervan om met mensen te werken en kijk er naar uit om samen met mijn team de ouderen en gezinnen met een hulpvraag in regio Zoetermeer te helpen. Ik denk dat wij op onze manier de wereld een beetje mooier maken. Ik geloof er echt in dat, wanneer we goed naar elkaar luisteren en voor elkaar klaarstaan, we anderen beter kunnen helpen en ondersteunen zonder dat we iemand direct de regie uit handen nemen.”

"Ik geloof er echt in dat, wanneer we goed naar elkaar luisteren en voor elkaar klaarstaan, we anderen beter kunnen helpen en ondersteunen zonder dat we iemand direct de regie uit handen nemen."

- Wendy Bergsma

“Door levenservaring en jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector weet ik dat er schrijnende gevallen kunnen zijn in gezinssituaties die soms even te veel kunnen worden voor de mantelzorgers. Hoe fijn is het dan om (tijdelijk) extra hulp te ontvangen van een ervaren persoon die goed kan in spelen op uw situatie. Omdat ik het belangrijk vind om zowel de zorgvrager als de medewerker goed te leren kennen, investeer ik veel tijd in het kennismakingsproces van beide partijen. Ook onderhoud ik veel contact met beide partijen tijdens het proces.  Op deze manier kunnen we de kwaliteit van de levensbeleving proberen te behouden of toe te voegen. 

Denken in oplossingen en niet in problemen is mijn levens filosofie. Zowel zakelijk als in mijn privé leven. De juiste mensen, met het hart op de juiste plek, plaatsen bij de juiste situatie. Dat is de uitdaging en het doel van waar we met zijn allen voor gaan.”

Meer weten? 
Aarzel niet maar bel: 06 – 29 54 56 93. Mailen kan natuurlijk ook: zoetermeer@zorgmies.nl.