Aanvullende Mantelzorg van ZorgMies Woerden. Altijd met een vertrouwd gezicht

Over ZorgMies Woerden

Aanvullende Mantelzorg in Woerden, Harmelen, Kamerik, Lopik, Oudewater, Montfoort en Zegveld

Er zijn veel situaties in een mensenleven denkbaar waarin (tijdelijk) wat extra hulp een uitkomst biedt. Denk aan: (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, bij ziekte en/ of revalidatie. En ook: wanneer u ouder wordt en dagelijkse klusjes niet meer zo eenvoudig zijn.

ZorgMies regio Woerden is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken!

ZorgMies verleent geen medische zorg, wij bieden juist een aanvulling daarop. Denk dan aan: samen wandelen, boodschappen doen, koken, licht huishoudelijk werk, een klusje in huis, begeleiding naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, een praatje, samen eten, een spelletje of het (tijdelijk) overnemen van de zorg voor de kinderen/ een kind.

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de zorg. Door mijn werk als verpleegkundige en later als manager heb ik de zorg vanuit verschillende perspectieven mogen leren kennen. En mooier nog, mijn zorghart is gegroeid en ik heb ervaren dat persoonlijke aandacht het verschil kan maken.

Deze jarenlange (zorg- & persoonlijke) ervaring zet ik vanaf maart 2024 in voor ZorgMies regio Woerden om voor jong en oud het verschil te kunnen maken. Ik gun iedereen die (tijdelijk) wat extra hulp kan gebruiken een betrokken, lieve en betrouwbare ZorgMies/ ZorgSiem!

 

Hoe werkt het?
Wanneer u een hulpvraag heeft kom ik graag bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uitgebreid met welke ondersteuning u het beste geholpen bent. Vervolgens zoek ik de meest geschikte ZorgMies of ZorgSiem voor uw situatie. Samen bepalen jullie of ‘de klik’ er is.

De ZorgMiesen/ ZorgSiemen worden met zorg geselecteerd. In een persoonlijk gesprek, bij hem of haar thuis, wordt besproken welke ondersteuning geboden kan worden en in welke situatie(s) hij/ zij het meest vertrouwd is.  

ZorgMies hecht veel waarde aan de juiste match!

 

Hoe wordt aanvullende mantelzorg gefinancierd?

Bij ZorgMies vinden we het belangrijk dat u goede zorg krijgt met een vertrouwd gezicht en dat de tarieven voor iedereen toegankelijk zijn. Lees meer over de mogelijkheden van particuliere zorg, een Persoonsgebonden Budget (PGB), Zorgverzekering en WMO op www.zorgmies.nl. Bij vragen denk ik graag met u mee.

 

Wilt u kennismaken?
Woont u in de gemeenten Woerden, Montfoort, Oudewater of Lopik en heeft u een (zorg)vraag of wilt u een kennismakingsgesprek plannen? Dat kan! Neem gerust contact met me op.

 

Zelf ZorgMIes/ ZorgSiem worden in de regio Woerden kan natuurlijk ook! Ik zie je berichtje graag tegemoet.

 

Lieve groet,

Elize Hooftman

woerden@zorgmies.nl

06-22031870

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶