Op zoek naar mantelzorgondersteuning? ZorgMies regio Westerkwartier-Noordenveld staat voor u klaar!

Over ZorgMies Westerkwartier-Noordenveld

Persoonlijke thuishulp en ondersteuning voor mantelzorgers

Tineke Rodenboog, opgegroeid en woonachtig in het Westerkwartier, heeft vanuit haar persoonlijke en zakelijke achtergrond ervaring met zorggerelateerde zaken.

“Als moeder van 4 kinderen, waarvan 2 dochters met een beperking (maar met ontzettend veel mogelijkheden!) weet ik als geen ander wat het is om zorg te vragen én te verlenen. Op dit moment ben ik samen met enkele andere mensen druk met het opzetten van een kleinschalige woonvorm in ons dorp Opende (het gezinsvervangend tehuis van vroeger) in de combinatie met levensloopbestendige appartementen voor ouderen. Dat zij wat voor elkaar kunnen betekenen, daar ben ik van overtuigd!

Ik heb voor mijn beide dochters (ze zijn 18 en 30 jaar) al heel wat zorgverleners voorbij zien komen. U kent vast het reclamespotje wel van “geschikt of ongeschikt”- ik wil natuurlijk alleen “geschikte” én de beste zorgverleners voor mijn dochters en dat wens ik ook voor u.”

"ZorgMies Westerkwartier-Noordenveld maakt het leven leuker!"

Wat doen we?

Wij helpen u om de juiste ZorgMies (m/v) te vinden, lief, betrouwbaar en behulpzaam. Ook kunnen wij samen met u kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de kosten. Daarnaast regelen we alle administratieve rompslomp.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. ZorgMies komt graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 
U kunt Tineke bereiken op 06-53947665. Of stuur een e-mail naar: wkn@zorgmies.nl 

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶