Op zoek naar mantelzorgondersteuning? ZorgMies regio Westerkwartier-Noordenveld staat voor u klaar!

Over ZorgMies Westerkwartier-Noordenveld

Persoonlijke thuishulp en ondersteuning voor mantelzorgers

Tineke Renkema en Tineke Rodenboog, beide opgegroeid en woonachtig in het Westerkwartier, kennen elkaar al jaren en hebben vanuit hun persoonlijke en zakelijke achtergrond ervaring met zorggerelateerde zaken.

Tineke Renkema: “Al 15 jaar ben ik mantelzorger voor mijn ouders. Eerst voor mijn vader en na zijn overlijden voor mijn moeder.” In onze huidige, hectische samenleving is er soms weinig aandacht voor ouderen. Een beetje hulp kan al een wereld van verschil maken. 

Ouderen weten prima wat ze wel of niet willen en door goed naar ze te luisteren kunnen wij zorg bieden die aansluit bij hun wensen. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp, samen een lekkere maaltijd bereiden, boodschappen doen of andere niet-medische hulp, wij zorgen voor een vast en vertrouwd gezicht die komt op tijden dat het hen past.

"ZorgMies Westerkwartier-Noordenveld maakt het leven leuker!"

- Tineke & Tineke

Tineke Rodenboog: “Als moeder van 4 kinderen, waarvan 2 dochters met een beperking (maar met ontzettend veel mogelijkheden!) weet ik als geen ander wat het is om zorg te vragen én te verlenen. Op dit moment ben ik samen met enkele andere mensen druk met het opzetten van een kleinschalige woonvorm in ons dorp Opende (het gezinsvervangend tehuis van vroeger) in de combinatie met levensloopbestendige appartementen voor ouderen. Dat zij wat voor elkaar kunnen betekenen, daar ben ik van overtuigd!

Ik heb voor mijn beide dochters (ze zijn 18 en 30 jaar) al heel wat zorgverleners voorbij zien komen. U kent vast het reclamespotje wel van “geschikt of ongeschikt”- ik wil natuurlijk alleen “geschikte” én de beste zorgverleners voor mijn dochters en dat wens ik ook voor u.

Wat doen we?
Wij helpen u om de juiste ZorgMies (m/v) te vinden, lief, betrouwbaar en behulpzaam. Ook kunnen wij samen met u kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de kosten. Daarnaast regelen we alle administratieve rompslomp.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 
U kunt ons ’s morgens bereiken op 06-46694413 (Tineke Renkema) of ’s middags op 06-53947665 (Tineke Rodenboog).
U kunt ons ook mailen, ons mailadres is: wkn@zorgmies.nl 

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶