ZorgMies Teylingen-Oegstgeest biedt aanvullende mantelzorg zodat uw naaste langer zelfstandig thuis kan blijven wonen

Over ZorgMies Teylingen-Oegstgeest

Aanvullende mantelzorg die bij uw situatie past

Ik ben Karin Verbeek en ben geboren en getogen in Sassenheim (gemeente Teylingen). Ik ben moeder van drie (inmiddels) volwassen kinderen. Ook heb ik een lieve partner die mijn steunt in alles wat ik doe en waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben geboren in het prachtige jaar 1969 en sinds 2018 jaar werkzaam in de wereld van zorg.

Als ik terugkijk op mijn loopbaan (vanaf mijn 17e jaar) ben ik eigenlijk altijd al bezig geweest met het zorgen en ontzorgen, verbinden, regelen, mogelijkheden zoeken om wat voor elkaar te krijgen, luisteren naar een ander en mij verdiepen in een ander.

Na diverse administratieve functies ben ik omgeschoold en gaan werken als activiteitenbegeleidster in de ouderenzorg. Sinds 2022 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider bij een woongroep met jonge mensen met dementie, een doelgroep waar veel bij komt kijken en waar ik veel van geleerd heb. Ik besef mij steeds meer dat het werk in de zorg goed bij mij past, ik ben dicht bij mezelf en doe alles met veel passie.

"Heel graag wil ik zorgen voor mooie verbindingen tussen de mensen die wat extra zorg nodig hebben en de mensen die meer voor andere mensen wil betekenen.​"

De belangrijkste kernwaarden zijn voor mij; toegewijd, eerlijk, zorgzaam, servicegericht, klantvriendelijk en professioneel.  Dit kan ik in mijn huidige baan goed toepassen en zou dat nog veel meer willen uitbreiden in het werk bij ZorgMies.

Wat mij vooral aansprak bij ZorgMies is dat het onmogelijke of het woordje “nee” niet voorkomt. 

Mail, bel of klik op de onderstaande button en ik laat snel van mij horen.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶