ZorgMies Teylingen-Oegstgeest biedt aanvullende mantelzorg zodat uw naaste langer zelfstandig thuis kan blijven wonen

Over ZorgMies Teylingen-Oegstgeest

Aanvullende mantelzorg die bij uw situatie past

Ik ben Karin Verbeek en ben  geboren en getogen in Sassenheim (gemeente Teylingen). Ik ben moeder van drie (inmiddels) volwassen kinderen. Ook heb ik een lieve partner die mijn steunt in alles wat ik doe en waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben geboren in het prachtige jaar 1969 en sinds 5 jaar werkzaam in de wereld van zorg.

Als ik terug kijk op mijn loopbaan (vanaf mijn 17e jaar) ben ik eigenlijk altijd al bezig geweest met het zorgen en ontzorgen, verbinden, regelen, mogelijkheden zoeken om wat voor elkaar te krijgen, luisteren naar een ander en verdiepen in een ander.

Na diverse administratieve functies ben ik omgeschoold en gaan werken als activiteiten begeleidster in de ouderenzorg. Sinds 2022 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider bij een woongroep met jonge mensen met dementie, een doelgroep waar veel bij komt kijken en daardoor veel geleerd heb. Ik besef mij steeds meer dat het werk in de zorg goed bij mij past, ik ben dicht bij mezelf en doe alles met veel passie.

 

"Heel graag wil ik zorgen voor mooie verbindingen tussen de mensen die wat extra zorg nodig hebben en de mensen die meer voor andere mensen wil betekenen.​"

De belangrijkste kernwaarden zijn voor mij; toewijding, eerlijkheid, zorgzaamheid, servicegericht, klantvriendelijk en professioneel.  Dit kan ik in mijn huidige baan goed toepassen en zou dat nog veel meer willen uitbreiden in het werk bij ZorgMies.

Heel graag wil ik zorgen voor mooie verbindingen tussen de mensen die wat extra zorg nodig hebben en de mensen die meer voor andere mensen wil betekenen. Wat mij vooral aansprak bij ZorgMies is dat het onmogelijke of het woordje “nee” niet in voorkomt. Ik zoek ook in mogelijkheden om mensen op allerlei manieren te ondersteunen, van jong tot oud.

Ben je door mijn verhaal geboeid geraakt en wil je een hulpvraag bij mij neerleggen, of heb je zin om in de regio Teylingen/Oegstgeest als ZorgMies aan de slag te gaan hoor ik het graag!

Mail, bel of klik op de onderstaande button mij en ik laat snel van mij horen.

Groetjes, Karin