ZorgMies Rotterdam mantelzorg ondersteuning thuishulp in rotterdam ouderenzorg

Over ZorgMies Rotterdam

Persoonlijke, aanvullende mantelzorg in de regio Rotterdam

Nicolette Bol Raap (1970) woont samen en is moeder van drie kinderen waarvan de jongste net begonnen is op de lagere school. Een belangrijke mijlpaal in haar gezin aangezien Nicolette er na de geboorte van haar dochter heel bewust voor heeft gekozen  haar carrière te onderbreken, om nog één keer te genieten van de eerste mooie jaren met haar dochter. Nu zij overdag naar school gaat  kan Nicolette zich bezighouden met een nieuwe uitdaging: ZorgMies regio Rotterdam.

Een belangrijke eigenschap van Nicolette is haar vermogen om te organiseren. Zij komt uit een ondernemend gezin met een medisch georiënteerde achtergrond. Haar persoonlijke interesse ligt in het voelen en begrijpen van mensen. Toen vanuit ZorgMies Nederland een beroep op haar werd gedaan om de functie van directeur regio Rotterdam op zich te nemen, aarzelde zij geen moment en greep de uitdaging met beide handen aan.

"ZorgMies Rotterdam maakt het leven leuker!"

Nicolette heeft zich ten doel gesteld om mensen zo veel mogelijk in hun eigen omgeving te laten verblijven. Voor haar is het essentieel dat de omstandigheden in ieders leefomgeving optimaal zijn. Behoud van eigen routine, vertrouwdheid en gevoel van veiligheid  hebben daarbij haar aandacht. Met ZorgMies wil zij dat mogelijk maken.

 Nicolette wil zich onderscheiden door medewerkers aan zich te binden die betrokken, doortastend en empathisch zijn. Uit het verleden is gebleken dat zij in staat is steeds medewerkers te selecteren die zich in deze kernwaarden herkennen. Haar doel is de juiste mensen met elkaar in contact te brengen.

Wat kan ZorgMies Rotterdam voor uw zorgvraag betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶