Welkom bij ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Roosendaal en Bergen op Zoom? ZorgMies regio Roosendaal-Bergen op Zoom biedt u hoogwaardige mantelzorgondersteuning, zodat alle cliënten hulp op maat krijgen in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer.

Mireille de Moor

Wilt u aangenaam blijven wonen in uw vertrouwde omgeving, maar kunt u wat extra ondersteuning gebruiken?

Gezelschap in Roosendaal & Bergen op Zoom

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Roosendaal en Bergen op Zoom biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer.

Hulp in Huis in Roosendaal & Bergen op Zoom

Langer thuiswonen in de regio Roosendaal & Bergen op Zoom kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom of zelf een recensie schrijven.

 • Doortastend, transparant en vlot
  De samenwerking met Veerle (en alle Zorgmiesjes onder haar leiding), zijn van uitstekende kwaliteit. Veerle begrijpt goed wat er nodig is en slaagt erin dit spoedig en correct aan te sturen in haar team. De zorgverlening is ons zo goed bevallen dat we nu alleen nog Zorgmiesjes afnemen en niet meer met andere zorgbureaus. Elk mogelijk probleem, wordt gekeken naar oplossingen wat voor beide partijen werkt. Echt top!
  Sam Fernandez Plaza
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • Wij hebben de betrokkenheid en verzorging van Zorgmies de Ronde Venen als zeer positief ervaren.
  Dankzij de liefdevolle verzorging door de dames van Zorgmies de Ronde Venen hebben wij de wens van onze moeder om thuis te sterven kunnen volbrengen.
  Ria Van Diemen-Smets
  Review voor ZorgMies De Ronde Venen
 • Een goede ervaring, snel, fijn contact!
  Na een lange zoektocht kwamen we bij Zorgmies en toen ging het snel. Mijn hulpvraag werd serieus genomen en al die binnen een paar maanden was er resultaat. We hebben steeds contact gehad, leuk!
  Freekje
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Behulpzaam
  Snelle en deskundige interactie na lastige hulpvraag dementie.
  Peter
  Review voor ZorgMies Breda
 • Een super organisatie die niemand mag missen.
  Zeer goed. Mijn (onze) moeder vond het in een woord geweldig en zij is niet gauw tevreden met zoiets. Dat zegt genoeg. Ik (wij) kunnen het voor alle oudere zeker als ze zich alleen voelen aanbevelen. Gezelschap wil toch iedereen.
  Franka
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Roosendaal & Bergen op Zoom

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Roosendaal & Bergen op Zoom

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMiesRoosendaal & Bergen op Zoom ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Roosendaal & Bergen op Zoom?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Roosendaal & Bergen op Zoom

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Roosendaal & Bergen op Zoom

ZorgMies helpt gezinnen in Roosendaal & Bergen op Zoom. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Roosendaal & Bergen op Zoom

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶