Over ZorgMies regio BAR

Persoonlijke thuishulp in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

ZorgMies Regio BAR word geleid door Simone van der Veen, woonachtig in Ridderkerk, getrouwd met Theo en moeder van Amber, Romee en Laurens.

Begin 2020 ben ik met volle enthousiasme ZorgMies Ridderkerk gestart. Een moeilijk jaar i.v.m. de Corona crisis maar dat heeft mijn drive om dit tot een succes te maken er niet onder gekregen. Eind van dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn gebied uit te breiden naar de hele gemeente BAR: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Een stap die ik met beide handen aan grijp.

In de loop van de jaren neem je, bij alles wat je doet en wat je meemaakt, ervaringen en bagage met je mee. Dit heeft mij gevormd en vooral geïnspireerd, waardoor je groeit naar de persoon die je wilt zijn. Dat het daarbij juist niet draait om materie maar vooral om de ontwikkeling van mens-mens relatie is voor mij overduidelijk. Dit alles hoop je te kunnen toepassen in zowel je privé als ook je werk omgeving.

Het motto van ZorgMies Nederland is: “ZorgMies maakt je leven leuker”. Het zal ook mijn drijfveer zijn om vanuit dit oogpunt de matches voor alle betrokken personen tot stand te laten komen.

“Als je werkt vanuit je hart kan het alleen maar mooier worden”

ZorgMies regio BAR is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Als we ouder worden of als we er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Dat geldt eveneens voor partners, kinderen en mantelzorgers. Deze situatie kan ook bij ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid ontstaan.

Wilt u aangenaam blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, en kan dat alleen met extra hulp dan kan ZorgMies u daar uitstekend bij helpen. Medische zorg verlenen we niet. Wij zijn juist een aanvulling daarop. Wij doen de dingen waar de reguliere thuiszorg geen tijd meer voor heeft. Het kopje koffie, het praatje, het persoonlijke contact.”

Mantelzorg  is heel persoonlijk; de zorgverlener komt immers bij je thuis en dan is een goede klik en wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Daarom leren wij elke ZorgMies persoonlijk in haar of zijn thuis omgeving kennen, welke soort zorg lever je graag, wat zijn jouw ervaringen met zorg en met mensen die zorg nodig hebben? Wat zijn je hobby’s en interesses? Zo zorgen wij voor de perfecte match.  Onze dienstverlening is gericht op zorgvragers van alle leeftijden; onze ZorgMiesen leveren zorg aan huis, zij zijn betrokken, behulpzaam en bieden een luisterend oor. Dat maakt het leven net wat aangenamer als zij of hij langs komt!

Er zijn zoveel voorbeelden te noemen van onze Mantelzorgondersteuning maar wij zullen met u zorgen voor  maatwerk bij uw zorgvraag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mij bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-30726650 of mail: regio-bar@zorgmies.nl.

ZorgMies regio Bar levert haar diensten in de volgende gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶