Over ZorgMies Nieuwkoop

Thuishulp in Nieuwkoop, Ter Aar, Nieuwveen, Noorden, Woerdense Verlaat, Zevenhoven en omliggende regio's

Langer, prettig thuiswonen in Nieuwkoop, Ter Aar, Nieuwveen, Noorden, Woerdense Verlaat, Zevenhoven, De Meije, Vrouwenakker, Noordeinde, Korteraar en Langeraar, Aardam, Papenveer of Noordse Dorp? ZorgMies regio Nieuwkoop biedt persoonlijke, aanvullende thuishulp voor ouderen, gezinnen en mantelzorgers.

Mijn naam is Tessa van den Bosch en ik ondersteun u graag in de regio Nieuwkoop! Nadat ik jaren in de uitzendbranche heb gewerkt, weet ik wel hoe de juiste match te maken. Mijn liefde voor de zorg is groot en ik ben erg enthousiast om deze twee belangrijke aspecten te combineren. Iedereen verdient de zorg op maat, ondersteuning waar nodig en de juiste aandacht!

Ik zal vooraf uitermate kwalitatieve gesprekken voeren met zoal de cliënt/contactpersoon als de ZorgMies, dit zodat we een perfecte match creëren en de zorgvraag volledig ingevuld kan worden. Wilt u meer informatie? Klik dan op de button onderaan, of mail mij op nieuwkoop@zorgmies.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 
Graag ga ik met u in gesprek!

 

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶