Op zoek naar mantelzorgondersteuning in Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Vijfheerenlanden Gorinchem en Molenlanden? ZorgMies MerweCare helpt u bij uw zorgvraag.

Over ZorgMies MerweCare

Thuishulp in Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Molenlanden

Mantelzorgers, met veel zorg en liefde zorgen zij dat iemand met dementie zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Deze taak wordt op termijn steeds zwaarder. Zo zwaar dat ook de gezondheid van de mantelzorger in het geding komt. ZorgMies MerweCare zorgt ervoor dat de mantelzorger ontlast wordt. Door gedurende de week tijdelijk de zorg over te nemen kan de mantelzorger even op adem komen. ZorgMies MerweCare biedt persoonlijke ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten. Als aanvulling op de thuiszorg met altijd één vast gezicht.

 

Langer thuis met extra hulp

ZorgMies MerweCare biedt ook zorg voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen of aan mensen die extra hulp nodig hebben. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo wordt er met cliënten samen gekookt, worden er boodschappen gedaan, spelletjes gespeeld, gewandeld, ondersteuning geboden bij de persoonlijke verzorging en gezellige gesprekken gevoerd. Daarnaast biedt ZorgMies MerweCare slaap- en waakzorg en 24-uurs ondersteuning als aanvulling op de thuiszorg. Ook begeleid vervoer naar een ziekenhuis, een museum of een wandeling in het bos behoort tot de mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een vast gezicht. Niet alleen als helpende hand, maar ook voor de gezelligheid.

"ZorgMies MerweCare zorgt ervoor dat de mantelzorger ontlast wordt. Door gedurende de week tijdelijk de zorg over te nemen kan de mantelzorger even op adem komen"

Meer informatie over ZorgMies Merwecare

ZorgMies MerweCare is werkzaam in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en maakt onderdeel uit van ZorgMies Nederland. Met meer dan 40 vestigingen en vele honderden medewerkers bieden we dagelijks mantelzorgondersteuning aan een grote groep mensen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op op onze pagina of bel op telefoonnummer 078-2057025.

Hartelijke groet,

ZorgMies MerweCare

René van der Velden & Arwin Mijnster

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶