ZorgMies Hoeksche Waard aanvullende mantelzorg ondersteuning en thuishulp aan ouderen

Over ZorgMies Hoeksche Waard

Langer, zorgeloos thuis wonen - ZorgMies Hoeksche Waard maakt het leven leuker

Als we ouder worden of als we er alleen voor staan, zijn de ‘dagelijkse dingen’ niet altijd meer zo eenvoudig. Deze situatie kan eveneens voorkomen bij ziekte, revalidatie of bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Daarom is ZorgMies Hoeksche Waard er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken.

Onze ZorgMiesen bieden ondersteuning, gezelschap en een luisterend oor in de gemeente Hoeksche Waard. Een boodschap doen, helpen bij licht huishoudelijk werk, samen wandelen, maar ook begeleiding naar het ziekenhuis – wij ontzorgen u, maar ook mantelzorgers bij de zorg voor hun ouder(s) of kind.

Wij voeren echter geen medische handelingen uit. Medicatie aangeven en hulp daarbij bieden valt daarom niet onder de diensten van ZorgMies. Daarvoor werken we graag samen met de regionale thuiszorg en/of verpleegkundigen.

“ZorgMies Hoeksche Waard zorgt vanuit het hart. Dat is dankbaar en creëert iedere dag een glimlach op ons gezicht.”

Onze ZorgMiesen
Wij kennen onze ZorgMiesen (m/v) allemaal persoonlijk. Wij kijken altijd naar de beste match tussen cliënt en zorgverlener. Vaak hebben onze zorgverleners door hun persoonlijke situatie, (ruime) ervaring opgedaan met de zorg voor een kind, partner of ouder en hebben een echt ‘zorg-hart’. Hierdoor zijn ze bekend met diverse ziektebeelden. Onze ZorgMiesen zijn behulpzaam, betrokken, geduldig en uiteraard betrouwbaar en professioneel. 

ZorgMies Hoeksche Waard
Nellie Arnds-Verkerk en Lisa van Nes (moeder en dochter) staan aan het roer van ZorgMies Hoeksche Waard. Samen met een geweldig team van ZorgMiesen zorgen zij er dagelijks voor aanvullende mantelzorg. Nellie Arnds: “Sinds het overlijden van mijn vader, zorg ik samen met mijn zus en broers voor mijn moeder. Gelukkig hebben wij elkaar, maar soms heb je niemand om op terug te vallen. Dan is het fijn dat een zorgzame ZorgMies hierbij kan ondersteunen, want iedereen verdient een ZorgMies.”

Lisa van Nes: “Toen ZorgMies op ons pad kwam hebben wij deze kans met beiden handen aangepakt. ZorgMies Hoeksche Waard zorgt vanuit het hart. Dat is dankbaar en creëert iedere dag een glimlach op ons gezicht.”

Bent u benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Dan kunt u via de onderstaande knop een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen. Wij staan namelijk voor persoonlijk contact. Wij hebben geen lange wachtlijsten en kunnen u vaak direct helpen. Onze diensten worden vaak vergoed vanuit een PGB.

Wij denken graag met u mee!

078-2049168
hoekschewaard@zorgmies.nl