Over ZorgMies Helmond

Aanvullende zorg in Helmond, Geldrop, Mierlo, Leende en Heeze

Mijn naam is Mandy Verbakel en ik ben al meer dan 10 jaar actief in het ondersteunen van mantelzorgers en hun naasten. Door het overlijden van mijn ouders op relatief jonge leeftijd ben ik mij gaan realiseren dat er weinig hulp voor mantelzorgers op maat was. Dat heeft mij doen besluiten om zelf mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg voor hun naaste(n). Ik werd mantelzorgondersteuner bij ouderen en hulpbehoevende.

Door zelf in het ‘veld’ te werken weet je precies hoe het voelt om bij mensen thuis te werken. Vanaf het moment dat je de eerste keer over de drempel van een huis stapt bouw je een band op met elkaar. Dat was voor mij een interessante en leerzame tijd – met een lach en een traan. Maar altijd kijk ik er met een positief gevoel op terug. 

 

"Ik wil met Zorgmies Helmond e.o. graag mantelzorgers ondersteunen door hen een 'maatje' voor hun naaste te bieden, zodat zij op adem kunnen komen of zorgeloos naar hun werk kunnen gaan."

Hoe mooi om mensen te mogen begeleiden in hetgeen ze leuk en fijn vinden. Stimuleren om dingen wél te doen onder begeleiding. Dat is mooi en dankbaar voor alle partijen.

Ik wil met Zorgmies Helmond e.o. graag mantelzorgers ondersteunen door hen een ‘maatje’ voor hun naaste te bieden, zodat zij op adem kunnen komen of zorgeloos naar hun werk kunnen gaan. Door een kennismaking thuis bij de cliënt, maar ook de Zorgmies, maak ik een goede match tussen deze twee partijen zodat iemand langer thuis kan blijven wonen. Dit doe ik ook graag voor u! Voor meer info. mail naar helmond@zorgmies.nl of bel 06-53544306

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶