ZorgMies Groningen biedt aanvullende mantelzorg ondersteuning met altijd een vertrouwd gezicht. Aanvullend op de thuiszorg

Over ZorgMies Groningen

Aanvullende Mantelzorg in Groningen voor jong en oud!

ZorgMies maakt het leven leuker!
De slogan van ZorgMies en precies de reden waarom ik besloot mijn eigen vestiging te starten in Groningen.

Over mij
Mijn naam is Geke Pranger. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in de mooie provincie Groningen. Na 23 jaar bij een grote zorgorganisatie gewerkt te hebben in verschillende functies, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Bij ZorgMies heb ik deze uitdaging gevonden! Persoonlijk contact met zowel zorgvrager als zorgverlener en daadwerkelijk iets voor iemand kunnen betekenen, dat is waar ik mijn motivatie uit haal.

Betekenisvol werk en het kunnen bieden van oprechte aandacht en zorg op het moment dat het nodig is, is voor mij van onschatbare waarde. Het opvullen van een leegte bij eenzame ouderen of het ontlasten van de (vaak) overbelaste mantelzorger, het geven van lucht en ruimte door liefdevolle ZorgMiesen/Siemen die met een groot hart ondersteuning bieden, maakt het werk enorm dankbaar en waardevol.

ZorgMies maakt het leven leuker! De slogan van ZorgMies en precies de reden waarom ik besloot mijn eigen vestiging te starten in Groningen.

Wat doen we?
Wij bieden ondersteuning in Groningen, Veendam en omliggende gemeenten. ZorgMies doet de dingen waar de reguliere (thuis)zorg vaak geen tijd voor heeft. Wij verlenen geen medische zorg, wij bieden een aanvulling daarop. Onder andere boodschappen doen, licht huishoudelijke werk, samen wandelen en/of fietsen, gezinshulp, begeleiding naar het ziekenhuis, koken of gewoon een goed gesprek.
Alles draait om het persoonlijk contact met liefde en aandacht!

Ook kunnen wij ingezet worden bij tijdelijke ondersteuning omdat u vanwege letselschade en ‘uit de running’ bent en u niet in staat bent om uw dagelijkse dingen te doen. Denk aan boodschappen doen, kinderen uit school halen, huishoudelijke taken, koken, etc.

 

Wilt u kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat ZorgMies Groningen voor u kan betekenen? Of wilt u zelf aan de slag als ZorgMies/Siem?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!

Telefoon:  06-83 48 55 99
E-mail: groningen@zorgmies.nl

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶