ZorgMies Goeree-Overflakkee ondersteuning mantelzorgers aanvullend thuiszorg thuishulp ouderen zorg

Over ZorgMies Goeree-Overflakkee

Ondersteunde mantelzorg in de gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee

Elvera Visscher is in Dirksland geboren en woont al haar hele leven in Den Bommel.

Ik heb een zoontje van 4 jaar en nu hij naar school gaat, heb ik ervoor gekozen om te werken in de mantelzorgondersteuning. Dit is mede getriggerd door het enthousiasme van mijn moeder, die van jongs af aan in de zorg heeft gewerkt. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen zo lang als mogelijk is in hun eigen woning kunnen blijven door zorg aan huis. 

Zo bundelen wij samen onze krachten: mijn moeder met haar ervaring in de zorg en ik ben heel handig op het administratieve vlak, wat van belang is voor het aanvragen van zorgindicaties etc. 

Wij selecteren zorgvuldig onze ZorgMiesen, die allen een groot empathisch vermogen hebben en ‘ouderwets’ er voor de cliënt zijn. Persoonlijke aandacht, tijd, zorgzaamheid en respect staan bij ZorgMies voorop. 

Neem voor meer informatie contact op met ZorgMies Goeree-Overflakkee via g-o@zorgmies.nl of bel 06-83238057.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶