Welkom bij ZorgMies Regio Geldrop

Woont u in Geldrop, Mierlo, Heeze of Leende en bent u op zoek naar thuishulp zodat u langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kan wonen? Of zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij de zorgtaken voor uw naaste(n)? ZorgMies regio Geldrop biedt persoonlijke zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Hetty en Frank Rokebrand

Samen hebben we ervaren hoe je het grote verschil kan maken. Het is hartverwarmend en prachtig om te ervaren dat jouw aanwezigheid, jouw zorg en jouw aandacht voor de cliënt de cliënt doet opbloeien en de mantelzorger helpt ontlasten.

Gezelschap in de regio Geldrop

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Geldrop biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Geldrop, Mierlo, Heeze of Leende.

Hulp in Huis in de regio Geldrop

Langer thuiswonen in de regio Geldrop kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies regio Geldrop of zelf een recensie schrijven.

 • Fantastische zorg!!!
  Beste Frank, Hetty en Marion, Ik wil jullie namens de familie hartelijk danken voor de fantastische zorg die jullie mijn moedertje hebben gegeven. Zoals jullie samen ons ontzorgd hebben en de fijn lieve aandacht voor mijn moeder was hartverwarmend. Dank!! Familie Vinken Someren
  Ruud
  Review voor ZorgMies Geldrop
 • Fantastisch
  Voor mij en mijn moeder een van de beste dingen die 2021 ons gebracht heeft. Mijn moeder blij dat ze nu een fijne ondersteuning heeft op allerlei vlakken en voor mij een geweldige ontlasting in mijn rol als mantelverzorger!!!
  Sandra Van der waerden
  Review voor ZorgMies Geldrop
 • Zorgvuldig & Betrokken.
  Om mensen aan elkaar te kunnen koppelen is heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Vooral als mensen extra kwetsbaar zijn doordat ze hulp nodig hebben en hun persoonlijkheid verandert. ZorgMies Zeist heeft mij toen het moment kwam waarin ik het allemaal niet meer alleen aankon, op een rustige en respectvolle manier door alles heen geloodst. Met mijn hulp Renée kan ik lezen en schrijven. Een intelligente jonge vrouw wie nooit iets te veel is.
  Janny M. Hinfelaar
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Geweldig!
  De perfecte match wat het leven mijn moeder enorm verrijkt.
  Paddy
  Review voor ZorgMies Midden-Limburg
 • we hebben een goede klik
  ik ervaar de hulp als heel plezierig en nuttig
  co
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in de regio Geldrop

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies regio Geldrop kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in de regio Geldrop

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies regio Geldrop ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Geldrop?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in de regio Geldrop

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies regio Geldrop brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in de regio Geldrop

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Geldrop. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in de regio Geldrop

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies regio Geldrop  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.