Over ZorgMies Etten-Leur Halderberge

Thuishulp in Etten-Leur, Halderberge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat

“U hoeft niet naar huis, daar is alles geregeld ze weten ervan. U slaapt vannacht bij ons. Ik geloof haar omdat ik niet anders kan. Maar morgen… moet ik naar huis.” – Deze dementie tekst is hartverscheurend en helaas zelf van dichtbij meegemaakt. Een vader/ opa die graag naar ‘huis’ had gewild.

Zorgmies Etten-Leur Halderberge wil iedereen een handje helpen. Zodat de bovenstaande tekst niet nodig is. Wij bieden met liefde veel zorg aan jong en oud en willen het voor u een stukje makkelijker maken. Heerlijk een rondje wandelen, gesprekken voeren over vroeger of samen een verse tomatensoep maken. Alles is mogelijk.

Wij kiezen met ervaring onze ZorgMies/Mees uit en koppelen jullie zorgvuldig aan elkaar. Wij geloven niet in verschillende gezichten over de vloer. Eén gezicht die weet wat er speelt en waar de behoefte ligt. Of een vast team (bij een grote zorgbehoefte).  Alles wordt gedaan met veel medeleven en zorgzaamheid. Daar staan wij voor.

Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via etten-leur@zorgmies.nl of klik op de onderstaande button.