Mantelzorgondersteuning in Eindhoven, ZorgMies Eindhoven

Over ZorgMies Eindhoven

Thuishulp voor ouderen en gezinnen in Eindhoven, aanvullend op de reguliere thuiszorg

“Toen ik medio 2020 op LinkedIn over ‘licentienemers gezocht voor Zorgmies kantoren’ las, was ik meteen gegrepen en voelde ik dat mij deze job mij zou passen als een handschoen. Na jarenlang als management ondersteuner te hebben gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende delen van Nederland, nádat ik ook een paar jaar in het buitenland heb gewoond en gewerkt, voelde ik dat het tijd was voor een carrière switch.

In 2016 werden mijn ouders, toevalligerwijze beide, opgenomen in verzorgingstehuizen. Ik kwam toen eigenlijk voor het eerst in aanraking met de ouderenzorg en wat de enorme impact hiervan is op mensen ‘op leeftijd’. Al snel blijkt dat je als kind van een oudere ouder mantelzorger wordt, want een verzorgingstehuis kan geen volledige zorg bieden want ‘te-weinig-tijd-en-te-weinig- personeel’. Mijn ervaring is dat veel zaken rondom de zorg van mijn ouders spaak liepen door gebrekkige communicatie, dus dit onderwerp is een belangrijk speerpunt voor mijn Zorgmies kantoor. Gelukkig gaat er ook héél veel goed.


Door een rugzak gevuld met allerlei intense levenservaringen, denk ik dat ik die ervaring in combinatie met zakelijk en vooral menselijk inzicht kan inzetten voor een juiste match tussen cliënt en ZorgMies/Siem”.

‘Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen’.

Zorgmies Eindhoven
Nicoline Hilbrink (1962) woont, na op diverse plekken in Nederland gewoond te hebben, sinds medio 2019 in Eindhoven in het industriële, oud-Philips gebied Strijp-R. Zij woont samen met haar man en hun speelse kat. Hun twee zoons, van in de 20, hebben het ouderlijk huis verlaten. Tevens is zij moeder van een bonuszoon die in Amsterdam woont. Vanuit Strijp-R leidt zij Zorgmies Eindhoven dat van start is gegaan in september 2020.

Binnen Zorgmies Eindhoven zijn open communiceren, oprechtheid, betrokkenheid, ruimdenkendheid, respect voor elkaar en persoonlijk contact belangrijke pijlers.

Kennismaken?
Hulp van een ZorgMies ♀/ ZorgSiem ♂ is er voor iedereen:

  • Bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan gezelschap en een maatje zoekt?
  • Hebt u ondersteuning nodig bij de praktische dagelijkse uitvoering van taken?
  • Bent u mantelzorger en loopt u over in het zorgen van uw naaste(n)?  Of wilt u weer ‘gewoon’ dochter/ zoon/ partner zijn van uw ouder(s) en/of naaste en even geen mantelzorger zijn?
  • Heeft u jonge kinderen en behoefte aan tijd voor uzelf?
  • En er is veel meer aan zorg te bedenken dan hierboven wordt genoemd. Hebt u vragen of een ZorgMies u van dienst kan zijn? Neem in alle gevallen contact op met ZorgMies Eindhoven, want ik denk met u mee.

Bel mij op 06-29530986 of mail eindhoven@zorgmies.nl

 I also speak English.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶