Over ZorgMies Deurne

Aanvullende mantelzorg in Deurne, Asten en Someren

Mantelzorg is een serieuze taak en wordt vaak ondergewaardeerd. Buren, familie, kinderen of zomaar een vriend die hand -en-spandiensten verricht. Wat moeten wij toch zonder al die lieve betrokken mensen? Maar als het ondanks al deze lieve mensen té zwaar of te veel wordt, of de zorg neemt steeds meer toe, hoe hou je het dan vol? Als verpleegkundige zie ik om mij heen steeds meer druk op mantelzorgers ontstaan. En hoe mooi en fijn is het dan als er een warm persoon komt die je zorgen even weg kan nemen?

Ik ben Edith van Heteren en werk al bijna 40 jaar in de zorg. Ik heb in verpleeghuizen gewerkt, in de psychiatrie, de thuiszorg en als casemanager dementie. Ik weet als geen ander wat er speelt bij mensen thuis en waar de behoeftes liggen. Het gaat om aandacht, oprechte interesse en liefdevolle bejegening. Of zomaar even lekker lachen, een spel doen of lekker naar buiten. Dat is wat ik iedereen gun die afhankelijk is.

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem vrijblijvend contact op met ZorgMies Deurne via het kennismakingsformulier.