ZorgMies Breda thuishulp aanvullend reguliere thuiszorg voor mantelzorgers ondersteuning aanvullende mantelzorg

Over ZorgMies Breda

Aanvullende Mantelzorg en Thuishulp voor ouderen & gezinnen in de regio Breda

Annette van Bergen is geboren in 1966 en is getrouwd met Maurice. Zij hebben 2 volwassen kinderen en hun hond Joes. Inmiddels is zij meer dan 25 jaar werkzaam in de zorg, jaren in de wijkverpleging gewerkt, in de palliatieve zorg, in een ziekenhuis gewerkt, in een verpleeghuis, in de setting kleinschalig wonen en in een hospice. Daarnaast is zij trainer Samen Dementie Vriendelijk, vrijwilligster telefoon via de Alzheimer Stichting en mantelzorger van haar moeder en oma.

“Vanuit mijn eigen werkervaring in de thuiszorg, waar ik in een week gezicht nummer 15 was, heb ik het besluit genomen dit niet meer te willen meemaken en zo te moeten werken met mensen, die net als u en ik, gewoon een knuffel en een praatje nodig hebben en verdienen. Ieder mens is uniek en verdient respect en geen tijdslimiet. Dat is mijn en zo wil ik werken!”

"Ik kijk er enorm naar uit om mensen vanuit ZorgMies regio Breda en omstreken te laten kennismaken met deze vorm van hulpverlening."

Ik kijk er enorm naar  uit om mensen vanuit ZorgMies regio Breda en omstreken te laten kennismaken met deze vorm van hulpverlening. Uw hulpvraag nemen wij graag in behandeling, we komen op huisbezoek met een heerlijk Brabants worstenbroodje om alles met u door te nemen. 

ZorgMies regio Breda e.o. zorgt voor de juiste geselecteerde ZorgMies, zodat u kunt uitkijken naar uw hulp op het tijdstip dat u dat wenst. U bepaalt, u behoudt de regie.

Fantastisch moet dit zijn om u als cliënt te kunnen helpen bij uw hulpvraag.

ZorgMies regio Breda e.o. heeft het certificaat Samen Dementie Vriendelijk ontvangen!

Neem voor informatie contact met ons op via telnr.: 076-7820525 of mail: breda@zorgmies.nl.

Graag tot ziens, hartelijke groet,

Annette van Bergen

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶