Over ZorgMies Drechtstreek

Thuishulp in de gemeenten Noordwijk, Hillegom en Lisse

Helène woont al vele jaren samen met haar man en hun twee inmiddels volwassen kinderen in de Zilk (Bollenstreek). “Ik ben jaren werkzaam geweest in de modedetailhandel en de laatste jaren in de hospitality. De rode draad in mijn loopbaan is werken met en voor mensen. Ik vind het fijn om mensen het gevoel te geven welkom te zijn en mee te mogen tellen in onze maatschappij.

In de periode van mantelzorg voor mijn (schoon)ouders besefte ik dat mantelzorg niet altijd zo vanzelfsprekend en voor handen is. Of dat de zorg voor partner, ouder, kind, vriend of vriendin soms te veel kan worden voor de mantelzorger. In deze gevallen is het fijn om extra ondersteuning te kunnen krijgen. Dit heeft mij ertoe gezet om ZorgMies Bollenstreek te starten.”

"ZorgMies maakt het leven leuker!"

De voordelen van ZorgMies:

* Zorg op maat

* Geen lange wachtlijsten

* Vaste ZorgMies (m/v)

Onze dienstverlening kan veelal worden gefinancierd vanuit een persoonsgebonden budget (pgb) of vanuit eigen middelen.

ZorgMies regio Bollenstreek biedt u ondersteuning en hulp die u nodig heeft bij uw dagelijkse activiteiten, op de momenten die u zelf aangeeft. U bepaalt, u behoudt de regie! Ons motto is dan ook: “ZorgMies maakt het leven leuker”.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶