Over ZorgMies Drechtstreek

Thuishulp in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam

Helène woont al vele jaren samen met haar man en hun twee inmiddels volwassen kinderen in de Zilk (Bollenstreek). “Ik ben jaren werkzaam geweest in de modedetailhandel en de laatste jaren in de hospitality. De rode draad in mijn loopbaan is werken met en voor mensen. Ik vind het fijn om mensen het gevoel te geven welkom te zijn en mee te mogen tellen in onze maatschappij.

In de periode van mantelzorg voor mijn (schoon)ouders besefte ik dat mantelzorg niet altijd zo vanzelfsprekend en voor handen is. Of dat de zorg voor partner, ouder, kind, vriend of vriendin soms te veel kan worden voor de mantelzorger. In deze gevallen is het fijn om extra ondersteuning te kunnen krijgen. Dit heeft mij ertoe gezet om ZorgMies Bollenstreek te starten.”

"ZorgMies maakt het leven leuker!"

- Helène Geerlings

De voordelen van ZorgMies:

* Zorg op maat

* Geen lange wachtlijsten

* Vaste ZorgMies (m/v)

Onze dienstverlening kan veelal worden gefinancierd vanuit een persoonsgebonden budget (pgb) of vanuit eigen middelen.

ZorgMies regio Bollenstreek biedt u ondersteuning en hulp die u nodig heeft bij uw dagelijkse activiteiten, op de momenten die u zelf aangeeft. U bepaalt, u behoudt de regie! Ons motto is dan ook: “ZorgMies maakt het leven leuker”.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶