ZorgMies Assen opgericht door Marieke Sprey

Over ZorgMies regio Assen

Aanvullende Mantelzorg de regio Assen, Aa & Hunze en Borger-Odoorn

ZorgMies Assen en omgeving is begin 2021 opgestart door Marieke Sprey: “Eerder was ik financieel administrateur. In mijn privéleven ben ik sinds mijn 20e, in verschillende settingen, als mantelzorger betrokken (geweest), bij diverse mensen in mijn omgeving. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe groot het belang is dat er mantelzorgers zijn, maar ook hoe belangrijk het is dat een mens juiste hulp krijgt om overeind te blijven; of u nu zelf ondersteuning nodig heeft, of uw naaste.

Of u nu (kind van een) ouder met een hulpvraag bent, of ouder van een kind met een hulpvraag, of u nu verantwoordelijk bent voor uw partner of vriend(in) die door welke omstandigheden dan ook meer dan gemiddelde ondersteuning nodig heeft, bij ZorgMies Assen e.o. help ik u en uw naaste graag.

"Als ZorgMies-ondernemer lever ik wat u zoekt en zoek ik wat u geleverd wilt hebben: een passende ZorgMies of ZorgSiem, met de juiste instelling en aansluiting bij uw persoonlijke situatie"

Onze ZorgMiesen (m/v) nemen allerlei mantelzorgtaken op zich; als aanvulling op, of ter ontlasting van de mantelzorger. Maar zij zijn er ook als er (nog) helemaal geen mantelzorg aanwezig is, maar er wel ondersteuning nodig is. ZorgMies is er voor gezelschap, hulp in huis, begeleid vervoer, gezinshulp, 24-uurszorg en slaap- en waakservice. Onze ZorgMies (v) en/of ZorgSiem (m) kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij het koken, bij tuinklusjes, of gaat met u mee naar het theater of het ziekenhuis, of waakt bij u na een ziekenhuisopname.
ZorgMies is dus heel breed inzetbaar, waarbij de invulling altijd op uw wens wordt afgestemd.

Als ZorgMies-ondernemer lever ik wat u zoekt en zoek ik wat u geleverd wilt hebben: een passende ZorgMies of ZorgSiem, met de juiste instelling en aansluiting bij uw persoonlijke situatie. Dit doe ik graag en vanuit de instelling dat alles mogelijk is, tot het tegendeel bewezen is. Ik ken geen wachtlijsten en spring direct in op uw hulpvraag.

Interesse in de diensten van ZorgMies Assen?
Ik ben dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 06-51947345 of per mail via assen@zorgmies.nl.

ZorgMies Assen en omgeving levert haar diensten in de gemeenten Assen, Aa & Hunze en Borger-Odoorn. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden.

ZorgMies biedt vervangende mantelzorg. Woont u thuis en heeft u (recht op) een PGB? Dan kan de inzet van ZorgMies vaak daaruit vergoed worden. In alle gevallen geldt dat ik kosteloos en vrijblijvend in een persoonlijk gesprek aan u uitleg wat de mogelijkheden zijn. Neem vooral contact met mij op. Ik denk graag met u mee naar de juiste oplossing en ondersteuning.

Hartelijke groet,
Marieke Sprey

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶