Op een prettige en comfortabele manier thuis blijven wonen in Amsterdam met ZorgMies Amsterdam biedt liefdevolle extra handen voor mantelzorgers

Over ZorgMies Amsterdam

Ondersteuning voor ouderen, gezinnen en mantelzorgers in Amsterdam

Wordt uw taak als mantelzorger wel eens teveel of staat u er als oudere alleen voor? Liefdevolle extra handen van ZorgMies Amsterdam kunnen u dan ontlasten.

ZorgMies doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft. Wij verlenen geen medische zorg, wij bieden juist een aanvulling daarop. Onder andere boodschappen doen, samen buiten wandelen, begeleiding naar het ziekenhuis, koken, samen eten; een praatje, het persoonlijk contact!

ZorgMies Amsterdam kan voor u een oplossing bieden door de inzet van onze betrokken en betrouwbare ZorgMiesen (v) en ZorgSiemen (m). Zij helpen graag en doen er alles aan een ander een leuke dag te bezorgen! Wij werken nauw samen met vestiging Amstelveen om de beste oplossing voor uw zorgvraag te bieden.

“Echt iets kunnen betekenen voor iemand, daar staan wij voor! Iedereen moet de aandacht krijgen die hij verdient.”

Het persoonlijke contact met mensen – en écht iets kunnen betekenen voor iemand – daar doen wij het voor. Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze moeders, beiden gediagnosticeerd met dementie. Wij zochten aanvullende zorg zoals wij het zelf ook willen geven aan onze moeders. Dat betekent écht de tijd nemen. Onafhankelijk van elkaar kwamen wij in contact met ZorgMies.

In ons werk zijn verbinding en organiseren altijd belangrijke aspecten geweest. Iets kunnen betekenen voor een ander, dat was wat wij misten. We zijn zo enthousiast geworden over ZorgMies, dat we ons hart hebben gevolgd en onze eigen ZorgMies vestiging zijn gestart.

Hoe werken wij? 
In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken wij samen welke ondersteuning u nodig heeft. Op basis van uw wensen maken wij een match met een ZorgMies en/of -Siem. Zij worden door ons zorgvuldig geselecteerd.  Bij het maken van de match kijken wij wie het beste bij u past. Nadat de klik in een kennismakingsgesprek met u en de ZorgMies is bevestigd, starten wij met onze dienstverlening.

Vergoeding /tarieven Amsterdam
Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij kijken graag met u mee of dat ook voor u geldt.

Wilt u kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Annebel Wegdam en Marrit Akkerman. Zij staan elke dag voor u klaar.

ZorgMies Amsterdam staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van liefdevolle mantelzorgondersteuning zodat iedereen passende hulp kan krijgen.

Telefoon:  020 – 22 59 411
E-mail: amsterdam@zorgmies.nl