Mantelzorgondersteuning voor uw naaste(n) in ZorgMies Amstelveen

Over ZorgMies Amstelveen

Langer zelfstandig thuiswonen in Amstelveen en ondersteuning voor overbelaste mantelzorgers

ZorgMies Amstelveen levert mantelzorgondersteuning op maat. Wij werken nauw samen met vestiging Amsterdam om de beste oplossing voor uw zorgvraag te bieden. Bent u op zoek naar extra ondersteuning in en om het huis voor jong en oud zodat u prettig thuis kunt blijven wonen, ZorgMies Amstelveen heeft geen wachtlijsten en staat direct voor u klaar.

Onze ambitie is ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven in de voor hun bekende en vertrouwde thuisomgeving. Liefdevolle ZorgMiesen, die hiervoor speciaal door ons zijn geselecteerd en die tijd nemen voor persoonlijke aandacht, bieden daarbij ondersteuning. Wij laten ons bij de invulling van de hulpvraag altijd leiden door de wensen van de cliënt. Vervolgens komen wij met een maatwerkoplossing.

"ZorgMies Amstelveen maakt het leven leuker!"

- Simone Born

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag dat wij met u meedenken, neemt u dan gerust contact op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer:  020 – 22 59 411 of stuur een mail naar:  amstelveen@zorgmies.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie. U kunt ook vrijblijvend kennismaken door uw gegevens achter te laten via de onderstaande button. Wij zullen de mogelijkheden en de kosten vrijblijvend met u doornemen. 

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶