ZorgMies Haarlemmermeer biedt mantelzorgondersteuning in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.​

Over ZorgMies Haarlemmermeer

Persoonlijke thuishulp voor uw naaste(n) of uzelf in de regio Haarlemmermeer

Bij Suzanne Rietveld zit persoonlijke aandacht na een lange KLM-loopbaan als een tweede natuur verankerd. Binnen haar loopbaan was er al veel aandacht voor ondersteuning en begeleiding van collega’s in bijvoorbeeld reïntegratieprocessen. Na een HBO studie en een opleiding tot WMO Consulent werd uiteindelijk de stap gezet om als zorgondernemer bij te dragen in de Haarlemmermeer.

Bij ZorgMies Haarlemmermeer staat de mens vanzelfsprekend centraal. Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor ouderen en zorgbehoevenden, maar ook verlichting van de zorgtaken van mantelzorgers geeft Suzanne een enorme voldoening.

Of het nu het bemiddelen in ondersteuning van eenvoudige huishoudelijke taken betreft, tijdelijke ondersteuning na ontslag uit een ziekenhuis, of een structurele ondersteuning op wekelijkse of  dagelijkse basis. Of zelfs 24-uurs mantelzorg en nachtelijke waakdiensten. U kunt er bij ZorgMies Haarlemmermeer voor terecht.

"Bij ZorgMies Haarlemmermeer staat de mens vanzelfsprekend centraal. Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor ouderen en zorgbehoevenden, maar ook verlichting van de zorgtaken van mantelzorgers geeft Suzanne een enorme voldoening"

- Suzanne Rietveld

De basis is daarbij altijd een zorgvuldige, persoonlijke intake. Zorg is heel persoonlijk en ZorgMies Haarlemmermeer luistert daarbij naar uw wensen, schetst een helder beeld van de mogelijkheden en zorgt voor een goede match tussen cliënt en ondersteuner.

Mantelzorg wordt steeds belangrijker omdat ouderen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Maar niet alleen ouderen hebben behoefte aan ondersteuning en mantelzorg. Iedereen die mantelzorg of ondersteuning nodig heeft kan op ZorgMies Haarlemmermeer rekenen.                                               

ZorgMies heeft vele voordelen:

  • Geen wachtlijsten en vaak op korte termijn al hulp beschikbaar.        
  • Zorg op maat.
  • Passende ZorgMies (dame) of ZorgSiem (heer, want ook mannen zijn welkom in dit mooie vak)

Onze dienstverlening kan vaak vergoed worden vanuit een PGB, via uw zorgverzekering en/of eigen middelen.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶