Welkom bij ZorgMies regio Eindhoven

Mantelzorgondersteuning in Eindhoven

Behoefte aan gezelschap, persoonlijke begeleiding, een maatje of gezinshulp? ZorgMies Eindhoven biedt ondersteuning die bij u past. Meer informatie over mantelzorgondersteuning in de regio Eindhoven? Neem contact op met Nicoline Hilbrink. Zij staat iedere werkdag voor u klaar om u te helpen bij uw zorgvraag.

Mantelzorgondersteuning in Eindhoven, ZorgMies Eindhoven

Even voorstellen..

21 sep 2020

“Toen ik medio 2020 op LinkedIn over ‘licentienemers gezocht voor Zorgmies kantoren’ las, was ik meteen gegrepen en voelde ik dat mij zou passen als een handschoen. Na jarenlang als...

Lees meer →

“Wij (kinderen van onze vader van 95) vinden de samenwerking met ZorgMies Eindhoven zéér prettig. De ZorgMiesen die bij onze vader werkzaam zijn, zijn betrokken en doen nét dat beetje extra. Wij zien dat pa er ook erg blij mee is. De communicatie is uitstekend en wij ervaren een goed gevoel van vertrouwen. Het aantal zorgdagen hebben we inmiddels uitgebreid en mocht dit nodig zijn in de toekomst dan zullen we zeker weer in zee gaan met ZorgMies Eindhoven”. 

 

Yvonne van Kemenade

ZorgMies biedt ondersteuning die bij u past

Mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past

Hulp in huis

Begeleid vervoer

24-uurs zorg

Slaap- en waakservice

Kies voor de voordelen van ZorgMies

Vraag uw zorg aan

Binnen 1 werkdag reactie

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Werken bij ZorgMies Eindhoven?

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in de regio Eindhoven.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio