Welkom bij ZorgMies Vught De-Meierij

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden? ZorgMies Vught-De Meierij biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen (aanvullend op de reguliere thuiszorg).

Betty van Lith

Hoe graag had ik ma vanaf het begin de inzet van een ZorgMies gegund. Een maatje die persoonlijke, betrokken en zorgzame aandacht geeft en hulp bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan.

Gezelschap in Vught-De Meierij

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Drechtstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden.

Hulp in Huis in Vught-De Meierij

Langer thuiswonen in Vught-De Meierij kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Vught-De Meierij of zelf een recensie schrijven.

 • Snel, kwalitatief en persoonlijk
  Ervaring is zeer goed! Vriendelijk goede en zorgzame medewerkers die ons geholpen hebben met een acute vraag voor mijn schoonouders. Snel schakelen en alles met een persoonlijke benadering.
  Floor
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Een dikke 10!
  Supergoede ervaring met zowel de Miezen‘achter de schermen’ als de Miezen die voor mijn moeder zorgen. Hebben we een keer extra gezelschap/zorg nodig voor mijn moeder, dan wordt daar voor gezorgd. De ‘zorgmiezen’ zijn superlief en de ‘administratiemiezen’ zijn goed in het matchen van zorgvrager en zorgverlener en dat er een goede communicatie is met hen. Ik kan niets anders zeggen dan dat mijn moeder heel erg blij, met de hulp is, die ze krijgt. En ik zeg: CHAPEAU!
  Maureeb
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Enorm goed bevallen
  Onlangs geopereerd aan beide handen, waarna ik langere tijd niet voor mijzelf, mijn 4 (kleine) kinderen en het huishouden kon zorgen. Zorgmies heeft dit voor mij overgenomen. Dagelijks werden de kinderen en ik verzorgd en alles bleef op orde. Dankzij de dames ook een hoop tips gehad qua orde/structuur en rust in het huishouden. Dankbaar voor de hulp!!
  Sanne
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Een prachtige organisatie
  ZorgMies ken ik als een hele mooie en warme organisatie. De lijntjes zijn kort, het contact is persoonlijk en er is altijd 100% inzet om een goede match te maken tussen ZorgMies en zorgvrager.
  Imani
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Zeer tevreden
  Als mantelzorgmakelaar en clientondersteuner WLZ heb ik onder andere met Zorgmies Vught- de Meierij te maken. Ze zorgen voor goede matches tussen ‘de Mies’ en de cliënt en diens mantelzorgers en er wordt goed meegedacht als het toch soms anders loopt dan gedacht.
  Margo
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Vught-De Meierij

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Vught-De Meierij kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Vught-De Meierij

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Vught-De Meierij ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Vught-De Meierij?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Gezinshulp in Vught-De Meierij

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Vught en de Meierij. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Vught-De Meierij

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Vught-De Meierij biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶