Welkom bij ZorgMies Vught De-Meierij

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden? ZorgMies Vught-De Meierij biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen (aanvullend op de reguliere thuiszorg).

Betty van Lith

Hoe graag had ik ma vanaf het begin de inzet van een ZorgMies gegund. Een maatje die persoonlijke, betrokken en zorgzame aandacht geeft en hulp bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan.

Gezelschap in Vught-De Meierij

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Drechtstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden.

Hulp in Huis in Vught-De Meierij

Langer thuiswonen in Vught-De Meierij kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Vught-De Meierij of zelf een recensie schrijven.

 • Betrouwbaar, flexibel,correct
  Persoonlijk individuele contact
  Adrie van putten
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Ben heel blij met onze ZorgMies en met de match die is gemaakt.
  Onze ZorgMies is heel zorgzaam, attent, behulpzaam en lief. Bij haar is mijn man in goede handen en kan ik eropuit als zij hier is. Dikke pluim. Anton en Ellen
  Ellen Koppens-Brugman
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Ontzorgend
  Zorgmies ontzorgt gevraagd (en ongevraagd maar altijd respectvol) op allerlei vlakken, van wandelen tot meedenken over handig én lekker eten op tafel krijgen tot het zijn van ‘praatpaal’. Heel fijn!’
  Mariëtte
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Zeer tevreden
  Als mantelzorgmakelaar en clientondersteuner WLZ heb ik onder andere met Zorgmies Vught- de Meierij te maken. Ze zorgen voor goede matches tussen ‘de Mies’ en de cliënt en diens mantelzorgers en er wordt goed meegedacht als het toch soms anders loopt dan gedacht.
  Margo
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Zorgmies is "op maat" qua zorgverleenster en gewenste momenten, liefdevol en je kan op ze bouwen.
  Drie kinderen, die buiten Europa wonen, hebben met Zorgmies de geruststelling, dat hun dementerende moeder mantelzorg krijgt als zij die zelf niet kunnen geven. Persoonlijke aandacht, gezelligheid, begrip en verzorging om een paar te noemen. Maar vooral extra ogen en oren ter plekke om de kinderen in het buitenland op de hoogte houden van moeder's wel en wee. De onschatbare waarde van deze ondersteuning is bijna niet in woorden weer te geven. We hebben al bijna 2 jaar fantastische hulp bij de zorg om moeder van Zorgmies.
  Hanneke
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Vught-De Meierij

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Vught-De Meierij kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Vught-De Meierij

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Vught-De Meierij ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Vught-De Meierij?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Gezinshulp in Vught-De Meierij

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Vught en de Meierij. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Vught-De Meierij

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Vught-De Meierij biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶