Welkom bij ZorgMies Vught De-Meierij

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden? ZorgMies Vught-De Meierij biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen (aanvullend op de reguliere thuiszorg).

Betty van Lith

Hoe graag had ik ma vanaf het begin de inzet van een ZorgMies gegund. Een maatje die persoonlijke, betrokken en zorgzame aandacht geeft en hulp bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan.

Gezelschap in Vught-De Meierij

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Drechtstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden.

Hulp in Huis in Vught-De Meierij

Langer thuiswonen in Vught-De Meierij kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Vught-De Meierij of zelf een recensie schrijven.

 • Enorm goed bevallen
  Onlangs geopereerd aan beide handen, waarna ik langere tijd niet voor mijzelf, mijn 4 (kleine) kinderen en het huishouden kon zorgen. Zorgmies heeft dit voor mij overgenomen. Dagelijks werden de kinderen en ik verzorgd en alles bleef op orde. Dankzij de dames ook een hoop tips gehad qua orde/structuur en rust in het huishouden. Dankbaar voor de hulp!!
  Sanne
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Toppie
  Als cliënten ondersteuner heb ik zeer positieve ervaringen. Zorgmies Vught-de Meierij is zeer betrokken met haar cliënten, alswel ook met haar zorg miesen en heeft meestal per direct inzetbare zorg voor overdag als in de nachtelijke uren. Duidelijke afspraken en een goed contact met cliënt en ondersteuner. Werkelijk Toppie !! Ik ben er trots op dat ik hieraan een steentje mag bijdragen
  Carina
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Betrouwbaar, flexibel,correct
  Persoonlijk individuele contact
  Adrie van putten
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Een prachtige organisatie
  ZorgMies ken ik als een hele mooie en warme organisatie. De lijntjes zijn kort, het contact is persoonlijk en er is altijd 100% inzet om een goede match te maken tussen ZorgMies en zorgvrager.
  Imani
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Ben heel blij met onze ZorgMies en met de match die is gemaakt.
  Onze ZorgMies is heel zorgzaam, attent, behulpzaam en lief. Bij haar is mijn man in goede handen en kan ik eropuit als zij hier is. Dikke pluim. Anton en Ellen
  Ellen Koppens-Brugman
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Vught-De Meierij

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Vught-De Meierij kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Vught-De Meierij

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Vught-De Meierij ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Vught-De Meierij?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Gezinshulp in Vught-De Meierij

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Vught en de Meierij. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Vught-De Meierij

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Vught-De Meierij biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶