“Ik deel met mevrouw Bakker de passie voor voetbal dus we hebben altijd gespreksstof”

Mevrouw Bakker kan langer en prettig thuiswonen met ZorgMies Zwolle

Mevrouw Bakker is 81 jaar en woont nog op zichzelf in Steenwijk. Doordat ZorgMies regio Zwolle e.o. haar persoonlijke thuishulp biedt houdt ze energie over om er nog dagelijks even op uit te gaan met haar scootmobiel. “Dat wij op deze manier mevrouw Bakker kunnen helpen geeft mij veel voldoening” vertelt ZorgMies Janet. “Mevrouw Bakker is een ondernemende en zelfstandige vrouw, dit stukje kan ze met hulp van ZorgMies in huis behouden.”

Janet komt een paar keer per week bij mevrouw Bakker, andere vaste collega’s  van ZorgMies vullen de andere dagen op. Met deze hulp op maat heeft mevrouw Bakker altijd vertrouwde gezichten om zich heen. “Het fijne daarbij is, zo vertelt ZorgMies Janet, dat ik een leuke band met mevrouw heb opgebouwd, dit geeft wederzijds veel genoegdoening. Wij verzorgen Mevrouw Bakker haar broodmaaltijden, doen boodschappen en lopen een stukje met haar zodat ze regelmatig blijft bewegen. Zo kan mevrouw Bakker langer en prettig thuis blijven wonen.”

“De ondersteuning van ZorgMies

maakt het leven gemakkelijker”

ZorgMies Janet

Naast de hulp in huis die ze mevrouw Bakker een paar keer per week geeft, heeft Janet nog andere gezinnen die ze ondersteund. Janet wisselt haar werk als ZorgMies regio Zwolle af met haar baan in de horeca. “Dit is een mooie combinatie,” vertelt Janet. “Het geeft mij een goed gevoel dat ik onze cliënten niet alleen een helpende hand, maar ook de gezelligheid kan bieden. Ik deel met mevrouw Bakker de passie voor voetbal dus we hebben altijd gespreksstof genoeg,” aldus ZorgMies Janet die zelf ook in Steenwijk woont.

ZorgMies Zwolle e.o.

Kunt u wel wat hulp in huis gebruiken, maar hebben uw naasten niet altijd tijd om u te ondersteunen? Gelukkig biedt ZorgMies persoonlijke thuishulp. Heeft u ondersteuning nodig heeft bij het doen van boodschappen of kookt u graag samen een heerlijke maaltijd? Met altijd één vast gezicht in huis is de klus zo geklaard!

U kunt ZorgMies Regio Zwolle e.o. bereiken op telefoonnummer: 038 – 78 20 560 of stuur een mail naar:  zwolle@zorgmies.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Lees meer over ZorgMies

Als je voor iemand zorgt dan ben je mantelzorger. Dat heeft mooie kanten, maar kan ook zwaar zijn. Zo loop je misschien tegen vragen of problemen aan. Het is daarom goed om je zorg te delen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is daarom de campagne 'Deel je Zorg' gestart om mantelzorgers er attent op te maken waar zij terecht kunnen met hun vragen.

Deel je zorg

24 nov 2020

Als je voor iemand zorgt dan ben je mantelzorger. Dat heeft mooie kanten, maar kan...

Lees meer →
WIlverklaring palliatieve zorg en familiegesprek

Webinar: Euthanasie, wilsverklaringen & dementie

08 jul 2021

Ziekte en ouderdom gaan vaak gepaard met verlies van mobiliteit en autonomie. Je kunt daardoor...

Lees meer →
ZorgMies Mierlo Geldrop Nuenen wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar

ZorgMies Regio Mierlo in 2021!

01 jan 2021

Vandaag bestaat ZorgMies regio Mierlo precies een half jaar. Een mooi moment om eens te...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp