ZorgMies Mierlo Geldrop Nuenen wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar

ZorgMies Regio Mierlo in 2021!

Vandaag bestaat ZorgMies regio Mierlo precies een half jaar. Een mooi moment om eens te kijken waar we nu staan en waar we in het nieuwe jaar naar toe willen. Het was voor iedereen een gek en bewogen jaar; Corona had ons op vele manieren in zijn macht. Voor mij persoonlijk heeft Corona ook hele mooie inzichten gegeven, maar voor het op de kaart zetten van mijn vestiging was het niet altijd handig.

Zaadjes planten

Ik heb het afgelopen half jaar vooral besteed aan zaadjes planten. Vele (zorg)instanties hadden hele andere zaken aan hun hoofd, maar toch heb ik vele (digitale) kopjes koffie en thee mogen drinken. Uitdragen wat ZorgMies kan betekenen, juist ook in deze tijd! Verder hield ik me bezig met het achter de schermen vormgeven van mijn bedrijfsvoering, het opzetten van doelen en documenten en het werven van lieve en betrokken ZorgMiesen.

Kwaliteit voorop

“Heb je al veel zorgvragen?” Een veel gestelde vraag in mijn omgeving. Mijn antwoord bleef het afgelopen half jaar nee, maar hier voegde ik aan toe dat dit een bewuste keuze was. Ik sta voor kwaliteit en wil dingen graag goed opbouwen. En nu terugkijkend ben ik tevreden met hoe alles is opgestart en met de reacties die nu steeds meer uit allerlei verschillende (en onverwachte) hoeken komen. ZorgMies regio Mierlo weet zich beetje bij beetje op de kaart binnen te sluipen!

Tijd om te knallen!

Een langzame start is fijn, maar vooruitkijkend op 2021 heb ik natuurlijk wel voor ogen dat ZorgMies regio Mierlo gaat knallen! Ik werk naast ZorgMies nog steeds als verpleegkundige en heb met de kerstdagen weer met eigen ogen ervaren waarom ZorgMies zo’n mooi concept is. Niemand hoeft alleen te zijn en iedereen verdient persoonlijke aandacht! Ik heb vele warme en betrokken ZorgMiesen die staan te springen om hun steentje hieraan bij te dragen. Ik hoop dan ook dat steeds meer mantelzorgers en verwijzers ons weten te vinden en ZorgMies regio Mierlo een groot begrip gaat worden in de regio!

Ken je zelf iemand die wel wat persoonlijke aandacht of ondersteuning kan gebruiken van een ZorgMies of wil je eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het aanmeldformulier of direct via de contactgegevens op de website.

Heb je interesse om als ZorgMies te gaan werken? Stuur dan een mailtje met jouw persoonlijke motivatie naar mierlo@zorgmies.nl

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten