ZorgMies Den Haag Elisabeth Koning Mantelzorgondersteuning en thuishulp in den haag

Over ZorgMies Den Haag

Langer zelfstandig thuiswonen in Den Haag met persoonlijke zorg op maat

ZorgMies Den Haag is opgezet door Elisabeth van den Driest-Koning, getrouwd met Joost en moeder van dochter Josephine.

Elisabeth: “Na mijn studie heb ik gewerkt als marketingmanager, HR manager en daarna ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Daarbij sprak het werken voor, door en samen met mensen mij aan. De laatste jaren merkte ik dat ik mijn kennis wilde gebruiken om anderen die dat nodig hebben te helpen. Vanaf dat moment ben ik mij gaan richten op het geven van trainingen over vitaliteit als voedingsdeskundige. In mijn ogen zou iedereen in elk geval over de juiste informatie over voeding moeten kunnen beschikken. Er zijn een aantal momenten in je leven waarin veel verandert en waar gezonde voeding een nog grotere rol kan spelen bijvoorbeeld wanneer je ouder wordt. Ik merkte daarbij dat het persoonlijke contact met mensen en het écht iets kunnen betekenen voor iemand me veel energie geeft. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een rol waarbij ik mijn hart elke dag kan volgen. Het motto van ZorgMies Nederland is: “Kan niet, bestaat niet” en data sprak me meteen aan. En zo ben ik bij op mijn huidige plek terechtgekomen: bij een mantelzorgorganisatie die op een persoonlijke en zorgvuldige manier ondersteuning biedt aan mantelzorgers, ouderen en mensen die extra aandacht, zorg of hulp kunnen gebruiken.

“Kan niet, bestaat niet”. Iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht”.

Ik hoop mijn ervaring uit het bedrijfsleven en mijn kennis over gezonde voeding bij ZorgMies te kunnen inzetten. Mijn doel is om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven in de omgeving waar zij dat het liefste willen. Met de hulp van een zorgzame en liefdevolle ZorgMies. Uitgangspunt is dat de invulling van de hulpvraag aansluit bij de wensen van onze cliënt. “Kan niet, bestaat niet”. Iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht”.

Wilt u een persoonlijk gesprek? Neem contact op met Elisabeht van ZorgMies Den Haag via de onderstaande contactgegevens:

ZorgMies Den Haag
Elisabeth van den Driest- Koning
Telefoon: +31 6 51 19 80 67
E-mail: denhaag@zorgmies.nl