ondersteunende mantelzorg t gooi thuishulp ouderen vanuit pgb wlz

Over ZorgMies 't Gooi

Ondersteunende Mantelzorg en persoonlijke thuishulp voor uzelf in 't Gooi

Jack Bezemer (1961) is een toegewijde professional, nieuwsgierig en daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een brede ervaring waarbij zijn communicatieve vaardigheden een centrale rol spelen. Zijn verschillende rollen in de Communicatie en Executive Search hebben hem geleerd de behoefte van individuen snel te doorgronden. Jack is enthousiast en open en voelt zich thuis in verbindende en bemiddelende rollen waarbij hij zijn gevoel een rol durft te laten spelen.

Klantgerichtheid is een belangrijk aspect voor hem en dienstverlenende rollen gaan hem gemakkelijk en op een natuurlijke wijze af. Bij ZorgMies regio ’t Gooi komen zijn drijfveren samen: ouderen helpen langer plezierig zelfstandig te wonen door persoonlijke aandacht en het sociale aspect centraal te stellen. En senioren een zinvolle rol en bijdrage op de arbeidsmarkt bieden om een voldoeningsvolle bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.

"Ouderen helpen langer plezierig zelfstandig te wonen door persoonlijke aandacht en het sociale aspect centraal te stellen, dat zijn de drijfveren van ZorgMies 't Gooi"

- Jack Bezemer

Onder ZorgMies regio ’t Gooi vallen de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Kortenhoef.

Neem voor informatie contact op via telefoonnummer: 06 – 51 95 75 00 of mail: hetgooi@zorgmies.nl,

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶