Welkom bij ZorgMies regio Haarlemmermeer

ZorgMies Haarlemmermeer biedt mantelzorgondersteuning in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.

U zoekt mantelzorgondersteuning in de regio Haarlemmermeer, hulp bij dagelijkse taken of ontzorging van reeds bestaande mantelzorg? Wij dragen op betrokken wijze bij aan het zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen van ouderen. En verlenen bijvoorbeeld ook ondersteuning aan ouders met kinderen met een hoge zorgbehoefte. Neem voor meer informatie contact op met Suzanne Rietveld.
ZorgMies Haarlemmermeer biedt mantelzorgondersteuning in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.​

Maak kennis met ZorgMies Haarlemmermeer

20 okt 2020

Bij Suzanne Rietveld zit persoonlijke aandacht na een lange KLM-loopbaan als een tweede natuur verankerd. Binnen haar loopbaan was er al veel aandacht voor ondersteuning en begeleiding van collega’s in...

Lees meer →
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp

ZorgMies biedt ondersteuning die bij u past

Mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past

Hulp in huis

Begeleid vervoer

24-uurs zorg

Slaap- en waakservice

Kies voor de voordelen van ZorgMies Haarlemmermeer

Vraag uw zorg aan

Binnen 1 werkdag reactie

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Werken bij ZorgMies Haarlemmermeer

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in de regio Haarlemmermeer.


Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio