Word ZorgMies in uw regio

Flexibel en dankbaar werk dat aansluit bij uw situatie

Bent u op zoek naar betekenisvol werk? Heeft een luisterend oor en een verzorgend hart? Ga dan aan de slag als zorgverlener bij ZorgMies. 

Wij zijn altijd op zoek naar zorgverleners uit heel Nederland. Laat vrijblijvend uw gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in uw regio en ontvang meer informatie.

In heel Nederland helpen wij dagelijks mantelzorgers bij de zorg voor hun naaste. Dit kan zijn door een ouder ondersteuning te bieden bij de zorg voor hun kind met aangeboren hersenletsel of eens per week kopje koffie drinken bij een oudere mevrouw. Samen bieden wij de cliënt de aandacht en ondersteuning die zij nodig heeft. Zo voelt iedere dag voor ZorgMies als een dankbare dag. 

Hoe ziet uw dag er uit als ZorgMies?
Hoera! Na een persoonlijke kennismaking met ZorgMies in uw regio en de cliënt, gaat u vandaag voor de eerste keer op bezoek. De cliënt zit al met smart op u te wachten. Bij aankomst drinken jullie een kopje koffie en kletsen wat bij. Vervolgens gaan jullie samen op pad om nieuwe pantoffels te kopen voor de cliënt. Maar eerst bekijkt u nog even de koelkast of er nog boodschappen gehaald moeten worden. Nadat jullie op pad zijn geweest, maakt u een lekkere lunch voor die cliënt klaar en overleggen jullie wat er volgende week op de planning staat. Misschien een bezoek aan een museum? 

Aanvullende mantelzorg
Als ZorgMies helpt u bij de niet-medische ondersteuning, zoals: boodschappen doen, huishoudelijk ondersteuning, individuele begeleiding, begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles wat een mantelzorger ook zou kunnen doen. Zo kan de mantelzorger met een gerust hart naar zijn werk of iets leuks doen met andere gezinsleden. 

Wie zoeken wij?
Om als ZorgMies aan de slag te gaan in uw regio moet u beschikken over:

  • Levenservaring en een verzorgend karakter.
  • Ervaring met zorgen (dit kan zowel professioneel als in de privésfeer).
  • Flexibiliteit op het gebeid van beschikbaarheid en werkzaamheden.
  • Een rijbewijs B is een pre.
  • Een VOG (of bereid om deze aan te vragen). 

Wat bieden wij?
ZorgMies biedt u betekenisvol en flexibel werk zonder tijdsdruk. Bij ons kun je als zorgverlener echt de aandacht bieden aan ouderen en kinderen en wordt u een vast gezicht bij hen aan huis. 
Verder bieden wij:

  • De mogelijkheid om te werken in de zorg zonder diploma.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Toegang tot het online platform van ZorgMies met e-learnings en webinars.
  • Flexibele werkuren.
  • Bijzonder en dankbaar werk. 

Wordt u hier enthousiast van? Laat dan uw gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in uw regio en ontvang meer informatie over de beschikbare diensten en het bijbehorende uurloon. 

ZorgMies Academy

Zo blijft u leren

Als ZorgMies kunt u gebruik maken van het online platform ‘ZorgMies Academy’. Op dit platform kunt u online trainingen volgen en informatie opdoen die passen bij uw werkzaamheden.

Video afspelen

Hoe werkt het?

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking

Laat uw gegevens achter bij de ZorgMies-vestiging in uw regio.

Er wordt telefonisch contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

ZorgMies komt bij u thuis langs voor een kennismaking.

Ga aan de slag als ZorgMies in uw regio!