vervangende mantelzorg in noord-holland

Vervangende Mantelzorg in Noord-Holland

Op zoek naar (deels) vervangende mantelzorg in Noord-Holland? ZorgMies is sterk vertegenwoordigd in deze provincie. Met zeven krachtige vrouwen en één sterke man aan het roer zorgen zij ervoor dat mantelzorgers ontlast worden in hun zorgtaken en hun naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen. Maak kennis met onze ondernemers in Noord-Holland!

ZorgMies Alkmaar
Ruim 2 jaar geleden is Evelien Kraakman gestart als zelfstandig ondernemer. “Ik kwam dit mooie bedrijf op het spoor door een advertentie met de slogan: ‘Wil jij helpen mantelzorgers te ontzorgen?’ Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt,” vertelt Evelien.
Met veel passie heeft Evelien, samen met haar team van ZorgMiesen, gezinnen ondersteunt in de zorg voor hun ouder(s) en/ of kind(eren). Nieuwsgierig naar het complete verhaal van Evelien? Lees het hier.

Ben je op zoek naar vervangende mantelzorg in Alkmaar? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Thuishulp in de regio's Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond, Uitgeest, Castricum en Limmen

ZorgMies Amsterdam & Amstelveen
De ZorgMies-vestiging Amsterdam & Amstelveen heeft maar liefst drie sterke vrouwen aan het roer staan met allemaal hun eigen bak ervaring die zij met zich meenemen. Marrit, Simone en Annebel hebben alledrie hetzelfde doel: ervoor zorgen dat niemand eenzaam hoeft te zijn. Daarnaast hebben Marrit en Annebel beide meegemaakt hoe zwaar de taak van mantelzorger kan zijn. Met deze ervaring ondersteunen zij dagelijks mantelzorgers in Amsterdam & Amstelveen bij hun zorgtaken. Meer lezen? Klik hier.

Ben je op zoek naar vervangende mantelzorg in Amsterdam of Amstelveen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

ZorgMies Amsterdam-Amstelveen biedt ondersteuning in Amsterdam en Amstelveen aan senioren en gezinnen

ZorgMies Haarlemmermeer
Suzanne Rietveld is de zorgzame en leergierige eigenaar van ZorgMies Haarlemmermeer. Met een lange loopbaan bij KLM is verzorgen voor haar een tweede natuur. Dat zij zich nu dagelijks bezighoudt met het ondersteunen van mantelzorgers in Haarlemmermeer is dan ook geen vreemde stap. Zo zegt zij zelf: “Bijdragen aan de kwaliteit van leven voor ouderen en zorgbehoevenden, maar ook verlichting van de zorgtaken van mantelzorgers geeft mij enorme voldoening.”

Klik hier voor het complete verhaal van Suzanne of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in als u op zoek bent naar vervangende mantelzorg in de regio Haarlemmermeer.

ZorgMies Haarlemmermeer biedt mantelzorgondersteuning in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en omliggende dorpskernen.​

ZorgMies Zaanstad
De enthousiaste Sylvia en Jolanda zijn kort geleden gestart met hun vestiging in de regio Zaanstad. Deze ondernemende dames halen veel plezier uit het bieden van thuishulp aan ouderen en gezinnen. Zo willen zij met een warm hart een bijdrage leveren aan het levensgeluk van mensen die met een hulpvraag bij ons komen. Lees meer en maak kennis met ZorgMies Zaanstad.

Zoekt u naar vervangende mantelzorg in Zaanstad? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

ZorgMies Zaanstad biedt thuishulp aan senioren en gezinnen

ZorgMies ’t Gooi
Jack Bezemer, een toegewijde professional, uit de regio ’t Gooi opende als één van de eerste een ZorgMies-vestiging in Noord-Holland. Zijn verschillende rollen in de Communicatie en Executive Search hebben hem geleerd de behoefte van individuen snel te doorgronden. Jack is enthousiast en open en voelt zich thuis in verbindende en bemiddelende rollen waarbij hij zijn gevoel een rol durft te laten spelen. Klik hier om meer te weten te komen over Jack.

Zoekt u naar vervangende mantelzorg in de regio ’t Gooi? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

ZorgMies 't Gooi levert thuishulp in Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Kortenhoef.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten