Welkom bij ZorgMies Vught De-Meierij

Op zoek naar ondersteunde mantelzorg in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden? ZorgMies Vught-De Meierij biedt hulp aan huis,  zodat u of uw naaste(n) langer, prettig thuis kan wonen (aanvullend op de reguliere thuiszorg).

Betty van Lith

Hoe graag had ik ma vanaf het begin de inzet van een ZorgMies gegund. Een maatje die persoonlijke, betrokken en zorgzame aandacht geeft en hulp bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan.

Gezelschap in Vught-De Meierij

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Drechtstreek biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Vught, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Oss, Oisterwijk, Bernheze, Meierijstad en Uden.

Hulp in Huis in Vught-De Meierij

Langer thuiswonen in Vught-De Meierij kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Vught-De Meierij of zelf een recensie schrijven.

 • Positief!
  Ik ben heel blij met de goede zorg voor mijn ouders. Communicatie met de zorgmedewerkers verloopt ook erg goed. Ben blij met signalering als er iets aan de hand is en de creatieve oplossingen.
  .
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Toppers uit de zorg
  Marja
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Persoonlijke zorg en aandacht waarin je jezelf kunt zijn.
  Wanneer er de juiste klik is tussen de hulpvrager en een ZorgMies of Siem dan maakt dat het leven écht leuker! Laat je talent spreken en wat is het dán fijn om te ervaren dat er op je gewacht wordt en altijd íets kunt betekenen; hoe klein ook!
  Nelleke
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Super en gezellige ondernemer top bedrijf
  Super leuk om medewerking te verlenen bij ZorgMies een super bedrijf met hele leuke mensen
  Carrolijn Gout
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
 • Hier werken mensen met hun hart
  Mooie organisatie met zorg voor iedereen en met het hart op de juiste plaats.
  Brenda
  Review voor ZorgMies Vught-De Meierij
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Vught-De Meierij

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Vught-De Meierij kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Vught-De Meierij

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Vught-De Meierij ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in de regio Vught-De Meierij?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Gezinshulp in Vught-De Meierij

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Vught en de Meierij. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Vught-De Meierij

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Vught-De Meierij biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶