Over ZorgMies Midden-Salland

Vervangende Mantelzorg in Raalte, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Olst/Wijhe en omliggende dorpen.

Al jarenlang zijn Marjo en Sienke collega’s bij een organisatie voor dagbesteding voor ouderen. Hier bieden zij ouderen begeleiding en structuur gedurende de dag.”

Marjo en Sienke weten als geen ander dat het belangrijk is om een zinvolle en fijne dagbesteding te hebben, dit draagt volgens hen bij aan kwaliteit van leven. Dit werk doen zij dan ook enige tijd met veel passie en zij vullen elkaar goed aan: “Door het intensieve contact met cliënten en mantelzorgers hebben wij gemerkt dat de zorg aan huis vaak veel beter aangevuld kan worden. Soms is er meer nodig om zo lang mogelijk zelfstandig, maar vooral ook prettig thuis te kunnen wonen. Door ZorgMies kunnen wij van betekenis zijn voor cliënten en mantelzorgers in de regio Midden-Salland.”

"Wij doen er alles aan om voor u het leven leuker en een stukje makkelijker te maken."

ZorgMies Midden-Salland biedt vervangende mantelzorg in Raalte, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Olst/Wijhe en omliggende dorpen.​ Wij bieden gezelschap, begeleid vervoer, hulp in huis, ondersteuning bij dementie, gezinshulp, nachtzorg en 24-uurs zorg. Wanneer nodig werken wij aanvullend op de reguliere thuiszorg. Wij voeren namelijk geen medische handelingen uit. ZorgMies Midden-Salland kijkt graag samen met u wat de mogelijkheden voor u zijn voor extra ondersteuning aan huis. Neem vrijblijvend contact op via de onderstaande button.
Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶